Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η ΑΕΚ ανακάλυψε την Αμερική στην ΕΟΚ!

Η ΑΕΚ ανακάλυψε την Αμερική στην ΕΟΚ!
Δευτέρα, 13 Σεπτεμβρίου 2021 - 17:55

Τώρα ξαφνικά κατάλαβε η ΑΕΚ τι γινόταν στην ΕΟΚ όλα αυτά τα χρόνια. Τόσο καιρό δε μιλούσε, δεν έλεγε κάτι ο Μάκης Αγγελόπουλος και η ομάδα του.

Λίγο τελευταία θέλησε να πάει απέναντι στον Γιώργο Βασιλακόπουλο και να βγάλει μία αντίδραση έτσι για τα μάτια του κόσμου.

Πριν ήταν όλα καλά, αλλά τώρα που έφυγε ο Βασιλακόπουλος από την ΕΟΚ ξαφνικά ανακάλυψε την... Αμερική! Για αυτό και εξέδωσε ανακοίνωση λέγοντας συγχαρητήρια στον νέο πρόεδρο, Βαγγέλη Λιόλιο, λέγοντας όμως και για τα κακώς κείμενα των προηγούμενων ετών:

«Η ΑΕΚ ΒC συγχαίρει τον νέο Πρόεδρο, Βαγγέλη Λιόλιο, και τους λοιπούς εκλεγέντες εκ των αρχαιρεσιών στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι η νέα Διοίκηση θα συμβάλλει άμεσα και αποφασιστικά προς την κατεύθυνση της εξομάλυνσης των ανισοτήτων, ότι η ισονομία και η ευθυκρισία θα αποτελούν οδηγό των πράξεών της κι ότι το συντομότερο δυνατόν θα δημιουργηθούν υγιείς και στέρεες βάσεις για να ιαθούν οι παθογένειες ετών, που πλήγωσαν το ελληνικό Μπάσκετ και τις οποίες πολλάκις στο διάβα της διαδρομής μας είχαμε αναδείξει».

TAGS

Διαβάστε επίσης