Ντουντούκα
Όλα τα μπορεί ο Θρύλος. Πάμε με φόρα και στην Ευρώπη και στην Ελλάδα!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

«Μία νέα αρχή, πάμε αρχικά για την 8άδα»

«Μία νέα αρχή, πάμε αρχικά για την 8άδα»
Τετάρτη, 15 Σεπτεμβρίου 2021 - 18:15

Media day είχε ο Ολυμπιακός στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενόψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου, αλλά και της επιστροφής του στο πρωτάθλημα της Basket League.

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τους στόχους της ομάδας του Πειραιά, τονίζοντας:

«Ο Ολυμπιακός το γνωρίζουμε πως τα τελευταία χρόνια έχει μείνει εκτός οκτάδας. Βασικός στόχος του Ολυμπιακού από την αρχή είναι να βρεθεί στην οκτάδα και από εκεί και πέρα βλέπουμε.

Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα να δυσκολευτώ τόσο πολύ πέρσι. Υπάρχουν όμως έξτρα παράγοντες για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα. Η απουσία του κόσμου είναι πολύ σημαντικό. Υπήρξε η έλλειψη αγώνων που έγινε για τον λόγο που γνωρίζουμε όλοι.

Φέτος η χρονιά ξεκινάει από την αρχή και ο Ολυμπιακός είναι στη θέση του, με τον κόσμο δίπλα του. Με μία καλύτερη ομάδα από πέρσι, καθώς οι προσθήκες που έχουν γίνει από τοπ επιπέδου παίκτες. Οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι παλεύουμε στο γήπεδο και να περιμένουμε τον κόσμο να μας βοηθήσει».

Σε ερώτηση για το αν ο ίδιος είναι ο ηγέτης της ομάδας του Πειραιά, απάντησε: «Να πω εγώ τώρα ότι είμαι ο ηγέτης ή όχι είναι κουβέντες. Στο γήπεδο πρέπει να δείξουμε ποιος κάνει και τι. Και το σημαντικότερο είναι να πετύχει η ομάδα. Αν πετύχει όλοι οι παίκτες είμαστε σημαντικοί, ενώ αν αποτύχουμε κανένας δεν θα φαίνεται ηγέτης και σημαντικός.

Το σημαντικό είναι να δέσει το σύνολο και θεωρώ πως είμαστε σε καλό σημείο και να παίξουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διαβάστε επίσης