Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο «αντίο» του Ντούσαν Ίβκοβιτς

Ο Ολυμπιακός στο τελευταίο «αντίο» του Ντούσαν Ίβκοβιτς
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:46

Φυσικά δεν μπορούσε κανείς να λείπει από το τελευταίο «αντίο» του Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο τεράστιος αυτός προπονητής δεν είναι πλέον μαζί μας, καθώς έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, μετά από προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ο Ντούσαν Ίβκοβιτς έγινε «ένα» με τον Ολυμπιακό και ο Θρύλος ήταν στο Βελιγράδι, εκεί όπου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Σέρβου προπονητή.

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν στην κηδεία, όπως και οι παράγοντες των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Σκινδήλιας, Νίκος Λεπενιώτης και Χρήστος Μπαφές.

Όπως είχε γίνει γνωστό από τις προηγούμενες ημέρες, στη Σερβία και το Βελιγράδι το «παρών» έδωσε και ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος με τον Ντούσαν Ίβκοβιτς ως προπονητή στον Ολυμπιακό σήκωσε τα πάντα, πρωτάθλημα, κύπελλο Ελλάδας αλλά φυσικά και την Ευρωλίγκα το 2012 στην Πόλη.

Μαζί και ο Μίλαν Τόμιτς, ο οποίος έζησε τον Ντούσαν Ίβκοβιτς τόσο ως παίκτης, αλλά και ως στενός του συνεργάτης στον πάγκο του Ολυμπιακού και οι δυο τους είχαν μία στενή σχέση όλα αυτά τα χρόνια.

Διαβάστε επίσης