Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Συγκίνηση για «Ντούντα»: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ» (video)

Συγκίνηση για «Ντούντα»: «Δεν θα ξεχαστεί ποτέ» (video)
Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2021 - 18:14

Το παγκόσμιο και ευρωπαϊκό μπάσκετ αποχαιρέτησαν τον Ντούσαν Ίβκοβιτς. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Βασίλης Σπανούλης, είχαν κάτι να πουν για τον μεγάλο δάσκαλο, τον «σοφό» του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου μπάσκετ. Μία καλή κουβέντα, έναν καλό λόγο… Σε όλους θα λείψει, το μπάσκετ είναι «φτωχότερο» άλλωστε, από την ημέρα, κατά την οποία «έφυγε» ο «Ντούντα»…

Αρχικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος είπε στην κάμερα της ΕΡΤ ότι «ήταν ο μεγαλύτερος προπονητής στην ιστορία του Ολυμπιακού, παγκόσμια φυσιογνωμία, θρύλος του μπάσκετ. Ζήσαμε απίθανες στιγμές μαζί του, μαγικές. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του, δεν θα ξεχαστεί ποτέ».

Ο Βασίλης Σπανούλης συνέχισε λέγοντας: «Πολλές κουβέντες χαρακτηρίζουν τον Ντούντα. Ένας δάσκαλος για όλους μας και είναι μια πολύ λυπηρή μέρα...».

Για τον «Ντούντα» μίλησε μεταξύ άλλων και ο Θοδωρής Παπαλουκάς, ο οποίος σχολίασε: «Ήρθαμε σήμερα εδώ να τιμήσουμε τη μνήμη του. Προσωπικά με βοήθησε πάρα πολύ, βοήθησε πολύ κόσμο και αυτό φάνηκε από την προσέλευση του κόσμου. Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε επίσης