Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ηρακλής - Ολυμπιακός live streaming

Ηρακλής - Ολυμπιακός live streaming
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021 - 16:05

Μετά την άνετη πρόκριση του Ολυμπιακού επί του Κολοσσού Ρόδου, εκτός έδρας, σειρά παίρνει ο Ηρακλής.

Οι «ερυθρόλευκοι» παίζουν στο Ιβανώφειο της Θεσσαλονίκης για να παίξουν με τον Ηρακλή και να διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το ματς έχει τηλεοπτική κάλυψη μέσω της ΕΡΤ και μπορείτε να το παρακολουθήσετε σε live streaming ΕΔΩ!

1η πεντάδα για τον Ολυμπιακό, στο Ιβανώφειο, με τους Γουόκαπ, Ντόρσεϊ, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Φαλ.

Ο Ντόρσεϊ έχει μπει στο ματς με τρομερή φόρα! Έχει βάλει τους 11 από τους πρώτους 15 πόντους του Θρύλου!

Μικρό προβάδισμα με 13-19 για τον Θρύλο και πρώτη αλλαγή στο 2:18 πριν το φινάλε του πρώτου δεκαλέπτου, με τον Σλούκα να μπαίνει αντί του Ντόρσεϊ.

Τέλος πρώτου δεκαλέπτου στο Ιβανώφειο. Ο Ολυμπιακός με τρίποντο στο φινάλε, κατάφερε να ανεβάσει τον δείκτη της διαφοράς στους 10 πόντους. Καλή επίθεση, ευστοχία από τα 6,75μ. και λύσεις μπροστά, σε συνδυασμό με αποτελεσματική άμυνα πίσω, έχουν φέρει το προβάδισμα του Θρύλου με 10.

Δεύτερο δεκάλεπτο με τον Θρύλο σταθερά μπροστά. Στο ματς και ο Γιώργος Πρίντεζης, αλλά και ο Ζαν Σαρλ και ο ΜακΚίσικ. Στο 5 ο Ζαν Σαρλ και στο 4 ο αρχηγός. 17-27 στο 7:40.

Στο 17-29 το σκορ για τον Ολυμπιακό, ο οποίος βρίσκει εξαιρετικές άμυνες, αλλά όχι το ίδιο καλές επιθέσεις. Ο Μπαρτζώκας κάνει παρατηρήσεις για το... μπροστά μισό του γηπέδου. Πίσω η ομάδα αμύνεται καλά και δεν δέχεται εύκολους πόντους. Μένουν 6 λεπτα.

Σταθερά στο +10 με +12 ο Θρύλος, 23-33 στα 3μιση λεπτά πριν το ημίχρονο.

Ο Ολυμπιακός με άμυνα που "δαγκώνει", έχει καταφέρει να ανεβάσει τη διαφορά στο δεύτερο δεκάλεπτο, κατά πολύ. και να πάει τη διαφορά στο +19 υπέρ του. Αποτέλεσμα ημιχρόνου στο 27-46, με τρίποντο του Σλούκα (9 π.) στο φινάλε! Πολύ θετικός και ο Λαρεντζάκης!

Αυτή είναι η στατιστική εικόνα του πρώτου ημιχρόνου:

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει το παρκέ, για το 3ο δεκάλεπτο, με την πεντάδα η οποία άρχισε το ματς: Γουόκαπ, Ντόρσεϊ, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και Φαλ.

Ο Θρύλος έχει μπει με φόρα στο 2ο μέρος, στο 3ο δεκάλεπτο. Με 6 λεπτά να απομένουν για να τελειώσει η περίοδος, η διαφορά έχει ανοίξει στο +22, 31-53.

Με τρομερή άμυνα, αλλά και λύσεις με Ντόρσεϊ και Γουόκαπ, στο 3ο δεκάλεπτο, η διαφορά έφτασε και στο +32, 31-63. Στα 3 λεπτά πριν το φινάλε της περιόδου, ο Ολυμπιακός είναι μπροστά με +31, 34-65.

Τέλος 3ου δεκαλέπτου. Στο +24 ο Ολυμπιακός, με 42-66. Επιμονή σε καλή άμυνα, αλλά λογικό μετά το +32 ο Ηρακλής να βγάλει μία μικρή αντίδραση και να μειώσει. Ο Θρύλος δείχνει πλουραλισμό στην επίθεση και παίρνει πόντους από όλες τις γραμμές του. Κάνει και αρκετές δοκιμές σε πεντάδες και συνδυασμούς παικτών ο Μπαρτζώκας, τώρα.

Ο Ολυμπιακός μπήκε με ένταση και στην τελευταία περίοδο του αγώνα. Στόχος να διατηρήσει τη διαφορά του, αν όχι να την αυξήσει.

Μένουν περίπου 5μιση λεπτά για να τελειώσει το παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη προκριθεί, είναι στο +32 και πλέον κάνει καθαρά διαχείριση αποτελέσματος, αλλά και δοκιμές.

Διαβάστε επίσης