Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

UPDATE: Οριστική συμφωνία Θρύλου-Βεζένκοφ! Δείτε τι «παίζει»! (videos)

UPDATE: Οριστική συμφωνία Θρύλου-Βεζένκοφ! Δείτε τι «παίζει»! (videos)
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:52

Επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που ήθελαν Βεζένκοφ και Θρύλο να τα βρίσκουν σε όλα, για τη διετή επέκταση της συνεργασίας τους! Όλα δείχνουν ότι η οριστική συμφωνία είναι πλέον γεγονός και πως ο παίκτης παραμένει ΕΔΩ μέχρι το 2024! Ο Βεζένκοφ, ο οποίος αποτελεί τον πιο σταθερό παίκτη του Ολυμπιακού από την περασμένη σεζόν, έχει στεριώσει για τα καλά στο λιμάνι του Πειραιά και έχει βγάλει στο παρκέ τον καλύτερό του εαυτό. Χαίρει της εκτιμήσεως όλων των ανθρώπων του συλλόγου, καθώς και του Γιώργου Μπαρτζώκα, και απολαμβάνει κάθε στιγμή στον Ολυμπιακό, δείχνοντας πως είναι έτοιμος να ηγηθεί του Θρύλου και να είναι άξιος συμπαραστάτης των Κώστα Σλούκα και Κώστα Παπανικολάου στην νέα εποχή, παίρνοντας τα ηνία από Σπανούλη και Πρίντεζη.

Ο εντυπωσιακός σκόρερ Σάσα Βεζένκοφ, ανανέωσε τη συνεργασία του και θα λάβει 2.700.000€ για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ υπάρχει και συγκεκριμένο NBA out κάθε καλοκαίρι του συμβολαίου του. Ο Βεζένκοφ έχει δουλέψει πολύ σκληρά για να κατορθώσει να εδραιωθεί ως το βασικό 4αρι του Ολυμπιακού και ως ένα από τα πιο πολύτιμα γρανάζια αυτής της ομάδας και αυτή η συμφωνία βρίσκει και τις δύο πλευρές ικανοποιημένες καθώς ευνοούνται και οι δύο από την μεταξύ τους συνεργασία. Την περσινή σεζόν ο Βεζένκοφ είχε κατά μέσο όρο 11.5 πόντους, με το εντυπωσιακό 43% στα τρίποντα και 5.4 ριμπάουντ, όντας έτσι ο πρώτος σκόρερ και ριμπάουντερ της ομάδας.

Τι προσφέρει ο Σάσα στον Ολυμπιακό

Ο Βεζένκοφ αποτελεί ένα από τα πιο αποτελεσματικά 4αρια της Euroleague και μπορεί να χαρακτηριστεί ως stretch four. Είναι ένας forward ο οποίος προτιμάει το παιχνίδι έξω από τα 6.75, ενώ ταυτόχρονα είναι εξίσου αποτελεσματικός και στο παιχνίδι με πλάτη. Είναι εντυπωσιακός στο γρήγορο παιχνίδι και στην κίνηση χωρίς την μπάλα. Χάρη στο εντυπωσιακό μακρινό του σουτ, έχει το χάρισμα να ανοίγει τις αντίπαλες άμυνες και να δημιουργεί χώρο στους συμπαίκτες του να δημιουργήσουν και να σκοράρουν. Πρόκειται για έναν παίκτη ομάδας, ο οποίος είναι επίσης ιδιαίτερα αποτελεσματικός στα ριμπάουντ (φέτος μετράει 9.5 μέσο όρο σε 2 παιχνίδια).

Αξιοσημείωτο είναι επίσης πως την προηγούμενη σεζόν ο Βεζένκοφ σημείωσε διψήφιο αριθμό πόντων σε 10 από τα 12 τελευταία παιχνίδια της ομάδας στην Euroleague και πρωτοστάτησε στην ειλημμένη προσπάθεια του Ολυμπιακού να μπει στα playoffs, με κορυφαία εμφάνιση αυτήν απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, όπου σκόραρε 31 πόντους με 6/7 τρίποντα και 10 ριμπάουντ και ολοκλήρωσε το παιχνίδι με την εκπληκτική απόδοση του 41 ranking.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης