Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Κύπελλο Ελλάδος: Φέτος είναι η χρονιά του!

Κύπελλο Ελλάδος: Φέτος είναι η χρονιά του!
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:37

O Ολυμπιακός ξεκίνησε με το δεξί τις επίσημες υποχρεώσεις του για την φετινή σεζόν, επικρατώντας και στις δύο αναμετρήσεις για τον θεσμό του κυπέλλου, με χαρακτηριστική άνεση. Συγκεκριμένα, έπαιξε ολοκληρωτικό μπάσκετ σε άμυνα και επίθεση και έδειξε ότι είναι έτοιμος για την έναρξη του πρωταθλήματος και της Euroleague. Ο Ολυμπιακός με όπλο το γρήγορο μπάσκετ και τον επιθετικό πλουραλισμό σκόραρε και στις δύο αναμετρήσεις πάνω από 90 πόντους, καθώς επικράτησε στην πρώτη φάση με 67-94 έναντι του Κολοσσού Ρόδου και με 55-90 έναντι του Ηρακλή στην δεύτερη φάση.

Στα παιχνίδια αυτά ο Ολυμπιακός είχε ως στόχο να προετοιμαστεί κατάλληλα για την αρχή της σεζόν και να δοκιμάσει σχήματα και παίκτες. Η ομάδα ήταν εντυπωσιακά αποτελεσματική και στις δύο αναμετρήσεις και έχει γεμίσει αισιοδοξία στον λαό της πως ήρθε η ώρα για την επιστροφή στους τίτλους. Στον δρόμο για την επιστροφή στους τίτλους, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό στην προημιτελική φάση του κυπέλλου στις 16/2/2022.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε την ευκαιρία μέσω αυτών των αναμετρήσεων να δέσει την ομάδα και να την ετοιμάσει κατάλληλα για τις δυσκολότερες αναμετρήσεις που έρχονται στην συνέχεια, καθώς ο Θρύλος θέλει να μπει με το δεξί στις υποχρεώσεις του, τόσο στο πρωτάθλημα κόντρα στην ΑΕΚ, όσο και στην Euroleague κόντρα στην Μπασκόνια.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης