Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν την υποτιμά, παρά την... εικοσάρα

Δεν την υποτιμά, παρά την... εικοσάρα
Κυριακή, 26 Σεπτεμβρίου 2021 - 20:51

Η ΑΕΚ ηττήθηκε πολύ εύκολα (88-71) από τον Προμηθέα στον ημιτελικό του Super Cup, ξεμένοντας από ενέργεια στο ημίχρονο και βλέποντας από εκεί και πέρα την διαφορά ολοένα και να ανεβαίνει.

Ο Θρύλος ρίχνεται στην μάχη της Stoiximan Basket League την άλλη βδομάδα όπου και θα βρεθεί αντιμέτωπος με τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι δείχνουν να μην πατάνε καθόλου καλά στο παρκέ. Λογικό μπορεί να πει κανείς, καθώς ένα καλοκαίρι ασχολούνται με το πως θα σπάσουν το ρεκόρ στα μεταγραφικά ban και πως θα τα... εξαφανίσουν μετά.

Η ΑΕΚ έδειξε να μην είναι έτοιμη για την έναρξη της σεζόν, και δεδομένου ότι έχει να αντιμετωπίσει τον Θρύλο στο ΣΕΦ, η έναρξη αυτή προμηνύεται δύσκολη. Ο Ολυμπιακός πρέπει να μην υποτιμήσει την ΑΕΚ, να αγωνιστεί με περίσσια ενέργεια όπως πράττει σε όλα τα φιλικά έως τώρα, αλλά και στα παιχνίδια του κυπέλλου, ώστε να επιβάλλει τον ρυθμό του από νωρίς και να έχει ένα εύκολο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ η οποία δείχνει να έχει αποδυναμωθεί σε σχέση με πέρσι, ηττήθηκε με την διαφορά των 17 πόντων από τον Προμηθέα και είχε ως μόνους διακριθείς τους Χάρις (16π, 6ριμπ) και Ανγκόλα (13π, 4ριμπ). Δεν κατάφερε να πάρει λύσεις από τους Έλληνες (Μπόγρης, Φλιώνης, Πετρόπουλος, Φιλιππάκος) και είδε τους Μάιλς (12π, 6ριμπ), Ρογκαβόπουλο (16π, 8ριμπ) και Ρέι (19π) να φορτώνουν το καλάθι της με πολλούς πόντους, με αποτέλεσμα να χάνει με χαρακτηριστική ευκολία, και να μένει εκτός τελικού Super Cup.

Χ. Δ.

Διαβάστε επίσης