Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βασίλης Σπανούλης: Σήμερα το επίσημο «αντίο» (video)

Βασίλης Σπανούλης: Σήμερα το επίσημο «αντίο» (video)
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 - 11:11

Μία ημέρα-ορόσημο, για το σύγχρονο μπάσκετ και τη σύγχρονη ιστορία του Ολυμπιακού, είναι η σημερινή… Το απόγευμα στις 18:00, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Βασίλης Σπανούλης, με τους προέδρους του μπασκετικού Ολυμπιακού, κ.κ. Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, θα παραθέσουν συνέντευξη Τύπου, ώστε να πει ο μεγάλος αρχηγός επίσημα το «αντίο» του.

Μετά την απόφασή του, να αποσυρθεί από την ενεργό δράση, ο Βασίλης Σπανούλης θα παραθέσει την πολυαναμενόμενη συνέντευξη Τύπου του, στην οποία θα μιλήσει για την απόφασή του, για το «σήμερα» και το «αύριο» του, στο άθλημα. Και οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι περιμένουν να ακούσουν τι έχει να πει, προσμένουν το καλύτερο. Να μάθουν, δηλαδή, ότι ο Kill Bill θα σταθεί δίπλα στην ομάδα, με κάποιο τρόπο.

Παράλληλα, αναμένεται να γίνει γνωστό το πότε θα τιμηθεί ο Σπανούλης, από την ΚΑΕ. Ίσως με κάποια εκδήλωση, ή κάποιο φιλικό προς τιμήν του. Η συνέντευξη Τύπου θα ξεκινήσει στις 18:00 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του Ολυμπιακού στο YouTube.

Διαβάστε επίσης