Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Ο «καμικάζι» του Θρύλου!

Γιαννούλης Λαρεντζάκης: Ο «καμικάζι» του Θρύλου!
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:13

Ο 28χρονος Έλληνας γκαρντ διανύει φέτος της δεύτερη του σεζόν με τα ερυθρόλευκα και αναμένεται να είναι ακόμη πιο ενεργός τη φετινή σεζόν στο ροτέισον του Γιώργου Μπαρτζώκα, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Λαρεντζάκης, ο οποίος φημίζεται για το περίσσιο πάθος με το οποίο αγωνίζεται και για το πόσο μαχητικός και σκληροτράχηλος παίκτης είναι, παρά το γεγονός πως δεν πήρε πολύ χρόνο συμμετοχής στην περσινή σεζόν, κατάφερε να πείσει το προπονητικό τιμ ότι αξίζει μια θέση στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Η φετινή σεζόν, ούτως ή άλλως, θα είναι πολύ διαφορετική, με την ομάδα να έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις και στις εγχώριες διοργανώσεις και παίκτες όπως ο Λαρεντζάκης θα επωφεληθούν από τον διαρκή ρυθμό παιχνιδιού και θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής να δείξει τι μπορεί να καταφέρει.

Παρά την έλλειψη ευκαιριών την περασμένη σεζόν, καθώς αγωνιζόταν κατά μέσο όρο 12:25’, ο Λαρεντζάκης κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του σε παιχνίδια, όπως μέσα στον Ερυθρό Αστέρα (11 πόντοι, 3 τρίποντα), μέσα στην Μακάμπι (13 πόντοι), μέσα στην Έφες (10 πόντοι, 8 ασίστ). Κατά μέσο όρο μέτρησε, 4.5 πόντους μέσο όρο, με 1.4 ασίστ και 0.8 κλεψίματα ανά παιχνίδι. Έκανε δουλειά που δεν μετράει καμία στατιστική στήλη, καθώς ήταν σε όλους τους χώρους αμυντικά και διάβαζε πολύ ώριμα το παιχνίδι στο επιθετικό κομμάτι.

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης αναμένεται να δώσει πολλή ενέργεια στην περιφέρεια της ομάδας, μεγάλη πίεση στην μπάλα, ενώ είναι και αρκετά αποτελεσματικός στις επιθετικές του προσπάθειες. Είναι σημαντικό μέρος του ελληνικού κορμού και γνωρίζει πού παίζει και ποιες είναι οι φιλοδοξίες του κόσμου του Θρύλου για την ομάδα. Έχει φέτος τεράστια ευκαιρία να αναδειχθεί ακόμη περισσότερο μέσα από την αναβαθμισμένη περιφέρεια του Θρύλου και να βοηθηθεί από τα περισσότερα παιχνίδια που θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί σε σχέση με πέρσι.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης