Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Που θα βλέπουμε Θρύλο στην Basket League

Που θα βλέπουμε Θρύλο στην Basket League
Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου 2021 - 16:35

Οι υποχρεώσεις του Θρύλου στο πρωτάθλημα της Basket League ξεκινάνε το ΣαββατοΚύριακο και ακόμη δεν γνωρίζουμε το που θα μπορούμε να βλέπουμε τις προσπάθειες της ομάδας του Γιώργου Μπαρτζώκα για την κατάκτηση του τίτλου φέτος.

Ο Θρύλος υποδέχεται την ΑΕΚ την Κυριακή (03/10) στο ΣΕΦ και το παιχνίδι θα μεταδοθεί είτε από την Nova είτε από την ΕΡΤ, πράγμα που θα το γνωρίζουμε τις επόμενες ημέρες καθώς οι Αγγελόπουλοι έχουν στα χέρια τους προτάσεις και από τα δύο κανάλια, με αυτήν της Νova να είναι καλύτερη οικονομικά, ενώ από την άλλη αυτή της ΕΡΤ αφήνει ικανοποιημένους μεγαλύτερη μερίδα οπαδών του Θρύλου.

Η Nova προσφέρει στον Θρύλο 5.000.000€ για 3 χρόνια για όλες τις εντός έδρας αναμετρήσεις του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα και στα playoffs, ενώ η ΕΡΤ προσφέρει 950.000€ για έναν χρόνο.

Η απόφαση των Πειραιωτών αναμένεται εντός των επόμενων ημερών, ώστε να γνωρίζει ο κόσμος σε ποιο κανάλι θα παρακολουθεί την επιστροφή του Θρύλου στην Α1 και το κυνήγι για την κατάκτηση του τίτλου.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης

«The myth of King Bill», live streaming

«The myth of King Bill», live streaming

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, δίνουν συνέντευξη μαζί με τον Βασίλη Σπανούλη, για το τέλος του Σπανούλη από την αγωνιστική δράση...