Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι Αγγελόπουλοι στην ΕΟΚ: «Για το ελληνικό μπάσκετ, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό»

Οι Αγγελόπουλοι στην ΕΟΚ: «Για το ελληνικό μπάσκετ, όχι μόνο για τον Ολυμπιακό»
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 - 14:02

Το #μεχριτελους… ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ! Από την εποχή κατά την οποία οι Πρόεδροι του μπασκετικού Ολυμπιακού δεν ήθελαν να έχουν καμία σχέση με την παλιά ΕΟΚ, στην εποχή κατά την οποία έκαναν κιόλας την πρώτη τους συνάντηση, με τη νέα ΕΟΚ… Το μπάσκετ μπορεί να ανασάνει… Σήμερα (29/09) πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΟΚ, στο ΟΑΚΑ, η συνάντηση των προέδρων του Ολυμπιακού με τον νέο πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο, σε πολύ καλό κλίμα!

Οι δύο πλευρές καθίσανε στο τραπέζι και συζητήσανε θέματα για το ελληνικό μπάσκετ, ενώ παραδέχτηκαν πως οι σχέσεις έχουν βελτιωθεί και τίποτα δεν είναι όπως με την προηγούμενη διοίκηση της ΕΟΚ. Χαρακτηριστικό είναι, πως μερικές μέρες μόνο μετά την εκλογή του Βαγγέλη Λιόλιου ως νέος πρόεδρος της ΕΟΚ, οι κύριοι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος επισκέφτηκαν τα γραφεία της ομοσπονδίας μετά από 10(!) χρόνια.

Από την πλευρά τους οι πρόεδροι του Ολυμπιακού, οι οποίοι έμειναν ευχαριστημένοι από αυτήν την συνάντηση, ανέφεραν χαρακτηριστικά «δεν θα ξανακάνουμε 10 χρόνια να έρθουμε», δήλωσαν τα εξής:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Είχαμε μία συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα, ανταλλάχθηκαν απόψεις για όλα τα θέματα, για κάποια πράγματα του παρελθόντος αλλά κυρίως για το μέλλον και το πως μπορεί να γίνει καλύτερη η συνεργασία του Ολυμπιακού με την Ομοσπονδία. Μιλήσαμε και για θέματα Εθνικής, για θέματα μπάσκετ γενικά. Ο τρόπος σκέψης του κ. Λιόλιου είναι δομημένος, έχει όραμα και πλάνο. Φεύγω πολύ θετικά από τη σημερινή συνάντηση. Θα ερχόμαστε νωρίτερα, πιο συχνά σε καλό πνεύμα δεν θα κάνουμε τόσα χρόνια να ξαναέρθουμε».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Ήρθαμε να συγχαρούμε τον πρόεδρο και να ευχηθούμε καλή επιτυχία. Νομίζω οι ιδέες του είναι πολύ καλές και πρωτοποριακές. Υπάρχει συν-αντίληψη σε πολλά θέματα και ταύτιση απόψεων. Είναι μία νέα αρχή για το ελληνικό μπάσκετ. Η αλλαγή που έπρεπε να γίνει έγινε μετά από πολλά χρόνια. Είναι αλήθεια ότι είχαμε να έρθουμε πολλά χρόνια, τους λόγους τους γνωρίζετε, υπάρχει νέο κλίμα και αέρας μαζί και αισιοδοξία για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ όχι μόνο του Ολυμπιακού».

Από την άλλη, ο Βαγγέλης Λιόλιος δήλωσε πως:

«Είχα τη χαρά σήμερα να με επισκεφτούν οι ιδιοκτήτες του οργανισμού του Ολυμπιακού, ένα πολύ μεγάλο μέρος της κοινωνίας, όχι μόνο της μπασκετικής κοινωνίας αλλά της κοινωνίας της Ελλάδας. Ανταλλάξαμε απόψεις για το καλό του αθλήματος. Είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μία εξαιρετική συνεργασία γιατί αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ενότητα του χώρου του μπάσκετ και να είμαστε περήφανοι για τις ομάδες που θα πάνε μπροστά και θα μας εκπροσωπούν επάξια όχι μόνο στον ευρωπαϊκό χώρο αλλά παράλληλα αυτή η συνεργασία θα βοηθήσει τις Εθνικές ομάδες να προχωρήσουν ώστε να είναι οι καλύτερες στην Ευρώπη.

Και όχι μόνο στην Ευρώπη αλλά στα επόμενα βήματά μας ακόμα και στον κόσμο. Σας ευχαριστώ και να ξέρετε είστε πάντα ευπρόσδεκτοι στον χώρο. Η ομοσπονδία είναι για όλες τις ομάδες, τις αγκαλιάζει όλες τις ομάδες. Φαντάζομαι και εγώ ως πρόεδρος είμαι ευπρόσδεκτος στον χώρο τον δικό σας».

Διαβάστε επίσης