Ντουντούκα
Παραμένει ψηλά ο Θρύλος!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Λούντζης: Η έξτρα λύση στην ερυθρόλευκη περιφέρεια!

Λούντζης: Η έξτρα λύση στην ερυθρόλευκη περιφέρεια!
Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2021 - 15:14

Ο 23χρονος Έλληνας Guard, ύψους 1.98μ, αγωνίστηκε πέρσι με επιτυχία στον Προμηθέα και αυτό του έδωσε την ευκαιρία να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του. Αποτέλεσε την τρίτη μεταγραφή του Ολυμπιακού στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο και αποτελεί μία κίνηση με το βλέμμα στο μέλλον χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να βοηθήσει άμεσα.

Ο Λούντζης αποκτήθηκε για να πάρει την θέση του 5ου γκαρντ στο ρόστερ του Θρύλου και πρόκειται για έναν παίκτη που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει αρκετές εμπειρίες, κυρίως από το πρωτάθλημα της Basket League. Έχει τρομερές προδιαγραφές και προσόντα, ενώ είναι πολύ εργατικός και βρίσκεται σε διαρκή ανέλιξη, γεγονός που δημιουργεί ιδιαίτερες προσδοκίες για το μέλλον. Ο Λούντζης υπέγραψε στον Ολυμπιακό για τρία και αναμένεται να δώσει ανάσες και χρήσιμες λύσεις στους Σλούκα, Γουόκαπ, Ντόρσει και Λαρεντζάκη.

Είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλες δυνατότητες στην άμυνα, ιδιαίτερα μακρύς, ο οποίος αναμένεται να δώσει φρεσκάδα στο σύνολο του Ολυμπιακού, ενώ μπορεί να αποτελέσει «πονοκέφαλο» για τα αντίπαλα γκαρντ με την έντονη πίεση που ασκεί.

Αποκτήθηκε, όπως προείπαμε, για να δώσει ανάσες και να αποτελέσει μία έξτρα λύση στην περιφέρεια του Ολυμπιακού, ενώ θα έχει πολλές ευκαιρίες μέσω της Basket League να αποδείξει την αξία του και να διεκδικήσει με το «σπαθί» του έναν μεγαλύτερο ρόλο στον Θρύλο.

Επίσης μπορεί να δώσει και επιθετικές λύσεις στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, καθώς την περσινή σεζόν, με την ομάδα του Προμηθέα Πατρών, είχε μέσο όρο στο ελληνικό πρωτάθλημα, 7.1 πόντους και 1.6 ασιστ.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης