Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΜακΚίσικ: Ένας δυναμίτης στην ανανεωμένη περιφέρεια του Θρύλου

ΜακΚίσικ: Ένας δυναμίτης στην ανανεωμένη περιφέρεια του Θρύλου
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2021 - 13:16

O 31χρονος Αμερικανός, εκρηκτικός, γκαρντ μπαίνει στην 2η γεμάτη σεζόν του με τα ερυθρόλευκα. Και λέμε γεμάτη, διότι αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό τον Φεβρουάριο του 2020 και πρόλαβε να αγωνιστεί σε 3 μόλις παιχνίδια για την σεζόν 2019-2020, ελέω κορονοϊού, στα οποία όμως έδειξε τα διαπιστευτήρια του. Σε τρία ματς (Μακάμπι, Παναθηναϊκός και Εφές) είχε μέσο όρο 13.7 πόντους, με 2 ριμπάουντ με κορυφαία εμφάνιση αυτήν κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, με 22 πόντους.

Ο «Shaq Attack» του Θρύλου, είναι ένας παίκτης ο οποίος χαρακτηρίζεται από τα αθλητικά του προσόντα, καθώς είναι πολύ γρήγορος και εκρηκτικός, ενώ έχει τεράστιο άλμα. Πρόκειται, ίσως, για τον πιο εκρηκτικό παίκτη της Euroleague, με πολύ γρήγορο πρώτο βήμα, με το οποίο καταφέρνει να αφήνει πίσω του τον προσωπικό του αντίπαλο. Είναι ένας ιδιαίτερα θεαματικός παίκτης και βγάζει πολλή ενέργεια και στην άμυνα και στην επίθεση.

Την φετινή σεζόν, θα μοιραστεί την θέση «3» με τον Παπανικολάου, λύσεις σε αυτή τη θέση θα δώσει και ο Βεζένκοφ, και αναμένεται να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής και να αποτελέσει σημαντικό παίκτη στο ροτέισον του Γιώργου Μπαρτζώκα για την φετινή σεζόν. Πρόκειται για μια εξαιρετική περίπτωση παίκτη στην ομάδα του Θρύλου, καθώς μπορεί να δώσει πολλές λύσεις και να αλλάξει τον ρυθμό του παιχνιδιού μέσα από το εκπληκτικό transition παιχνίδι του.

Την περσινή σεζόν ο ΜακΚίσικ αγωνίστηκε σε 33 παιχνίδια στην Γιουρολίγκ με την φανέλα του Θρύλου και ήταν πολυδιάστατος, καθώς είχε κατά μέσο όρο 10.7 πόντους, 2.3 ριμπάουντ, 2.2 ασίστ και 1.5 κλέψιμο ανά αγώνα.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης