Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βασιλιά, δείξε στην ΑΕΚ τι σημαίνει ΛΙΜΑΝΙ! (photo)

Βασιλιά, δείξε στην ΑΕΚ τι σημαίνει ΛΙΜΑΝΙ! (photo)
Κυριακή, 3 Οκτωβρίου 2021 - 11:43

Ιστορική ημέρα, ευκαιρία για ιστορικό… γλέντι! Ο Ολυμπιακός επιστρέφει επίσημα στην Α1, με αντίπαλο την ΑΕΚ (16:30) στο πρώτο του ματς! Μία υπέροχη συγκυρία, απέναντι στην κούλα, το να επιστρέφει ο Θρύλος στο ελληνικό πρωτάθλημα. Στόχος; Η νίκη. Απώτερος στόχος; Η κατάκτηση του τίτλου. Μια ομάδα φτιαγμένη για να πάει ψηλά, σε Ελλάδα και Ευρώπη και να κατακτήσει όσους περισσότερους τίτλους μπορεί, στη σεζόν, απέναντι στην ΑΕΚ, η οποία θα μάθει ξανά, μετά από χρόνια, τι εστί… λιμάνι. Και στο μπάσκετ!

Το ματς έχει τηλεοπτική μετάδοση, ζωντανά, από την ΕΡΤ3 και μέσω Web TV και θα έχετε την ευκαιρία να το παρακολουθήσετε μαζί μας, σε live streaming, αλλά και ενημέρωση, για την εξέλιξή του. Ο Θρύλος θέλει να κάνει μία ιδανική αρχή και στην Α1, όπως έκανε πριν δύο ημέρες και στην Ευρωλίγκα. Να δείξει από νωρίς τα… δόντια του, απέναντι σε μία ομάδα, η οποία εν τη απουσία του Θρύλου, προσπάθησε να διεκδικήσει τίτλους, δίχως ιδιαίτερη επιτυχία…

Ο Ολυμπιακός καταγράφει σήμερα άλλη μια ιστορική ημέρα στο… καλεντάρι του. Η πρώτη του στην Α1, μετά από σημαντική απουσία, η οποία είχε αφήσει το ελληνικό μπάσκετ… γυμνό, να επιδεικνύει όλα του τα προβλήματα, στις εγχώριες διοργανώσεις… Ο Θρύλος είναι εδώ, όμως. Έτοιμος να διεκδικήσει τίτλους, διακρίσεις, επιτυχίες.

Ραντεβού στις 16:30, για την πρώτη «μάχη» πρωταθλήματος του Ολυμπιακού, απέναντι στην ΑΕΚ!

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 103-78 (Τελικό)

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 103-78 (Τελικό)

Πάμε ζωντανά στο ΣΕΦ, για τη «μάχη» του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, πρώτη στην Α1, μετά την επιστροφή του Θρύλου σε αυτή!