Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Μετράει αντίστροφα για τη «μάχη» με τη Ρεάλ!

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Μετράει αντίστροφα για τη «μάχη» με τη Ρεάλ!
Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021 - 12:41

Με μία δύσκολη αναμέτρηση καλείται να συνεχίσει το φετινό του αήττητο ο Θρύλος.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει, αύριο (08/10, 21:00) την – επίσης αήττητη φέτος – Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ. Οι ερυθρόλευκοι καλούνται να συνεχίσουν τις εντυπωσιακές τους εμφανίσεις και να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό με Μπασκόνια και ΑΕΚ, προκειμένου να καταφέρουν να πάρουν μια σπουδαία νίκη.

Η Ρεάλ, η οποία στην πρεμιέρα της στην Euroleague επικράτησε απέναντι στην πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές, έχει δυναμώσει το ρόστερ της φέτος και στοχεύει τουλάχιστον στην παρουσία της στο Final Four.

Το αυριανό, είναι ένα από τα παιχνίδια στα οποία θα κριθεί πραγματικά ο Ολυμπιακός και επίσης είναι μια μεγάλη ευκαιρία να δείξει ο Θρύλος ότι φέτος έχει αλλάξει επίπεδο. Αγωνίζεται με πάθος και ενέργεια και στις δύο άκρες του γηπέδου και σε ένα «καυτό» ΣΕΦ, μπορεί να κοιτάξει στα μάτια την Ρεάλ, και γιατί όχι να την κερδίσει κιόλας.

Η πρώτη επαφή ήταν… ονειρική! Ισοπέδωση της Μπασκόνια… Τώρα, το επίπεδο ανεβαίνει και μαζί και η δυσκολία… Μετράει αντίστροφα για τη «μάχη» με τη Ρεάλ ο Θρύλος και μαζί ανεβαίνει και η… αδρεναλίνη. Και έτσι πρέπει, γιατί κόντρα στο επίπεδο της Ρεάλ χρειάζεται το… μάξιμουμ την ενέργειας, για να έρθει η νίκη!

Διαβάστε επίσης