Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλε, πάρε της και το στέμμα!

Θρύλε, πάρε της και το στέμμα!
Παρασκευή, 8 Οκτωβρίου 2021 - 11:11

Στη μάχη της Ευρωλίγκας ξανά ο Ολυμπιακός, απέναντι στη Ρεάλ, στο ΣΕΦ! Τζάμπολ στις 21:00, live από το site μας! Ο Ολυμπιακός μπαίνει στη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας, με ανεβασμένο ηθικό, μετά το 4/4 σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρωλίγκα, έως τώρα. Αλλά παράλληλα, βλέπει το επίπεδο δυσκολίας να ανεβαίνει κατακόρυφα. Καλή ομάδα η Μπασκόνια και ο Θρύλος την «πάτησε» επειδή ήταν εκπληκτικός, αλλά η Ρεάλ είναι… άλλο πράγμα. Το είπε και ο ίδιος ο Γιώργος Μπαρτζώκας, το μεσημέρι της Πέμπτης, στη media day στο ΣΕΦ: «Η Ρεάλ είναι η πιο έτοιμη ομάδα στην Ευρώπη».

Το ΣΕΦ θα έχει ξανά κόσμο, ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να παίρνει ρυθμό, μέσα από τα επίσημα ματς, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και αυτά τα στοιχεία, σε συνδυασμό με τη δεδομένη άνοδο της ποιότητας, στο «ερυθρόλευκο» ρόστερ, μπορούν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες, για να έρθει η νίκη. Το ματς θα χρειαστεί πολλή υπομονή. Διαχείριση στα σημεία, κατά τα οποία η Ρεάλ θα είναι καλή. Θα χρειαστεί πολλή ενέργεια, πολύ πάθος και δύναμη.

Η περιφέρεια της Ρεάλ, αλλά και η δύναμή της στη ρακέκτα είναι στοιχεία δεδομένα, τα οποία εκτοξεύουν το παιχνίδι της. Στοιχεία τα οποία ο Θρύλος θα πρέπει να προσέξει και να ματσάρει. Έχει τον τρόπο. Και να παίξει πιεστική άμυνα, αλλά και να πιέσει τον Ταβάρες, με τον Φαλ. Πάνω από όλα, θα χρειαστεί να παίξει στο 101%, απέναντι σε μία τέτοια ομάδα, η οποία δεν είναι ένας… απλός αντίπαλος, στην Ευρωλίγκα!

Ραντεβού το βράδυ, στο ΣΕΦ, αλλά και εδώ, στη live περιγραφή του αγώνα!

Διαβάστε επίσης