Ντουντούκα
Ψηλά το κεφάλι...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μια Θρυλική βραδιά στο ΣΕΦ!

Μια Θρυλική βραδιά στο ΣΕΦ!
Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021 - 13:26

Ο Ολυμπιακός κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Ρεάλ Μαδρίτης για την 2η αγωνιστική της Euroleague στο ΣΕΦ, η οποία Ρεάλ ερχόταν με φόρα από την επικράτηση της κόντρα στην Εφές με 82-69. Ο Θρύλος όμως, δεν μάσησε, έπαιξε τρομερή άμυνα και έβγαλε ενέργεια στην επίθεση και σε συνδυασμό με το ταλέντο της ομάδας, κατάφερε να επιβληθεί της Ρεάλ με 74-68 και να δείξει πως φέτος είναι φτιαγμένος για μεγάλα πράγματα. Να δείξει πως, αυτός είναι ο βασιλιάς.

Ήταν ένα ματς στο οποίο ο Ολυμπιακός έδειξε να βγάζει κάτι από τα παλιά χρόνια. Αυτό το πάθος και την θέληση για νίκη. Την αυταπάρνηση. Οι παίκτες του Ολυμπιακού, ευχαριστιούνται το ΣΕΦ με τον κόσμο. Δεν τους προσθέτει άγχος, αντιθέτως τους βγαίνει σε πάθος. Χρόνια είχαμε να δούμε αυτό που βλέπουμε φέτος στον Ολυμπιακό. Όλοι μαζί, σαν μια γροθιά. Να πανηγυρίζουν ένα τρίποντο, ένα δίποντο, μια άμυνα. Να πανηγυρίζουν μια κερδισμένη κατοχή. Και να πέφτουν πρώτοι στην μπάλα για να την κάνουν δική τους.

Στοιχεία τα οποία αποτελούν την ταυτότητα του μπασκετικού Ολυμπιακού, όμως έμοιαζαν να λείπουν τα τελευταία χρόνια. Τώρα, είναι και πάλι εδώ. Ο Θρύλος, έχει την ερυθρόλευκη σπίθα. Το πάθος για διάκριση και το τσαγανό να τους κερδίσει όλους.

Είδαμε, επίσης, ένα ΣΕΦ από τα παλιά. Να φλέγεται, να έχει παλμό και να δίνει στην ομάδα μεγάλη ώθηση. Ο κόσμος του Ολυμπιακού έδωσε βροντερό παρών στο παιχνίδι με την Ρεάλ και έδειξε πως στηρίζει την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται φέτος στην ομάδα.

Και όπως λέει και ο τίτλος, η χθεσινή βραδιά τα είχε όλα. Νίκη κόντρα στην Ρεάλ, μεγάλη εμφάνιση με τρομερό πάθος, φοβερή κερκίδα και δείγματα από το τί μέταλλο είναι φτιαγμένος ο φετινός Ολυμπιακός. Είχε όμως, εκτός από τα αγωνιστικά, και κάτι άλλο πιο σημαντικό. Είχε στην κερκίδα του ΣΕΦ, τους 2 αρχηγούς του Ολυμπιακού.

Από την μία, τον μεγαλύτερο ηγέτη που έχει περάσει από τον Ολυμπιακό, τον άνθρωπο που άλλαξε την ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ και έδωσε στον κόσμο του Ολυμπιακού το δικαίωμα να ονειρευτεί ξανά. Τον Βασίλη Σπανούλη. Ο οποίος γνώρισε την αποθέωση από τον λαό του Θρύλου και έδειξε να το απολαμβάνει. Έζησε το ματς σαν ένας από εμάς. Γιατί είναι ένας από εμάς. Αυτή η ανατριχίλα στην ιαχή «Βάαασιλης Σπανούυυλης». Αυτό, πρέπει να ακούγεται ΚΑΘΕ φορά που αγωνίζεται ο Θρύλος στο ΣΕΦ.

Και δίπλα του, ο Κώστας Φορτούνης, ένας παίκτης ο οποίος έχει πανηγυρίσει 5 πρωταθλήματα με τον Θρύλο και είναι ένας εκ των αρχηγών της ποδοσφαιρικής ομάδας. Γνωστός για τα ερυθρόλευκα του αισθήματα, ο Φορτούνης δεν χάνει ευκαιρία να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα στο ΣΕΦ. Ήταν και χθες εκεί, στο πλευρό του Βασίλη Σπανούλη και παρακολούθησαν μαζί την μεγάλη εμφάνιση του Θρύλου.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης