Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Τρεις αγώνες «φωτιά» σε έξι μέρες!

Τρεις αγώνες «φωτιά» σε έξι μέρες!
Σάββατο, 9 Οκτωβρίου 2021 - 16:52

Ο Ολυμπιακός αφήνει πίσω του την χθεσινή επικράτηση κόντρα στην Ρεάλ και αρχίζει από σήμερα να σκέφτεται τις επόμενες αναμετρήσεις του. Πρώτη αναμέτρηση είναι την Κυριακή (10/10, 20:00), εκτός έδρας με το Λαύριο. Ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το 2/2 στο ελληνικό πρωτάθλημα και να συνεχίσει με αμείωτο ρυθμό το αήττητο φετινό σερί του, ερχόμενος με φόρα από την νίκη κόντρα στην Ρεάλ.

Στην συνέχεια ο Ολυμπιακός πρέπει να προετοιμαστεί σκληρά και να παρουσιαστεί έτοιμος στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Euroleague, όπου θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα την Τετάρτη (13/10, 22:00, Παλαού Μπλαουγκράνα) και την Ζαλγκίρις την Παρασκευή (15/10, 21:00, ΣΕΦ).

Ο Ολυμπιακός έχει τρεις δύσκολες αναμετρήσεις στις οποίες πρέπει να εμφανιστεί με την ίδια σοβαρότητα και αυταπάρνηση, όπως έχει κάνει και στις πέντε φετινές του εμφανίσεις. Αρχής γενομένης από αύριο κόντρα στο Λαύριο ο Ολυμπιακός πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, να ντουμπλάρει τις νίκες του στο ελληνικό πρωτάθλημα και να προετοιμαστεί για το ταξίδι του στην Βαρκελώνη για την πιο δύσκολη, έως τώρα, φετινή του αναμέτρηση κόντρα στην «γεμάτη» Μπαρτσελόνα.

Τρία πολύ σημαντικά τεστ για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα, οι οποίοι δεν έχουν να αποδείξουν τίποτα, καθώς έχουν δείξει τα διαπιστευτήρια του, πρέπει όμως τώρα να δείξουν συνέπεια στην απόδοση τους και διάρκεια στις καλές εμφανίσεις. Πάμε Θρύλε…

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης

Αήττητος κόντρα στο Λαύριο

Αήττητος κόντρα στο Λαύριο

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει αύριο (10/10, 20:00) το Λαύριο σε εκτός έδρας αναμέτρησης και θέλει να διατηρήσει δύο αήττητα.