Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: 103 στην ΑΕΚ, 108 στο Λαύριο (videos)

Ολυμπιακός: 103 στην ΑΕΚ, 108 στο Λαύριο (videos)
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 - 01:04

Σε μία σεζόν στην οποία πρωταρχικός στόχος όλων στην ΚΑΕ, είναι να επιστρέψει ο Θρύλος στους τίτλους, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει ξεκινήσει με εντυπωσιακό τρόπο τις φετινές υποχρεώσεις της. Ο Θρύλος μετράει 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη φετινή σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Στο πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα «πετάει φωτιές». Στην πρεμιέρα της διοργάνωσης ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε την ΑΕΚ στο ΣΕΦ, την οποία και σκόρπισε με 103-78, δείχνοντας από νωρίς τις διαθέσεις του. Σήμερα (10/10) ταξίδεψε στο Λαύριο για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, της οποίας και επικράτησε με 72-108, πετυχαίνοντας την δεύτερη σερί 100άρα του και προκαλώντας ενθουσιασμό στους οπαδούς του Θρύλου.

Ο Ολυμπιακός παίζει σε 2 αναμετρήσεις με σπασμένα τα φρένα και μετράει μέσο όρο 105.5 πόντους, τρομοκρατώντας τις αντίπαλες άμυνες. Οι ερυθρόλευκοι έχουν βρει εξαιρετικό ρυθμό επιθετικά και αποτελούν την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα, δείχνοντας από νωρίς πως φέτος θέλει να είναι το αφεντικό στην Stoiximan Basket League. Κύριο μέλημα είναι η ομάδα να επιστρέψει στην κορυφή της Ελλάδας και αυτό θα συμβεί, καθώς ο Θρύλος μοιάζει ασταμάτητος.

Διαβάστε επίσης