Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός: Φουλ για την πρώτη «διαβολοβδομάδα»

Ολυμπιακός: Φουλ για την πρώτη «διαβολοβδομάδα»
Δευτέρα, 11 Οκτωβρίου 2021 - 08:53

Ο Ολυμπιακός, μετά το, εντυπωσιακό, νικηφόρο πέρασμα του από το Λαύριο με 72-108 στρέφει την προσοχή του αποκλειστικά και μόνο στις δύο αναμετρήσεις της Euroleague που έχει αυτήν την εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει μόλις δύο μέρες προπονήσεων για να προετοιμάσει τους παίκτες του για την αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα στο Παλαού Μπλαουγκράνα (13/10,22:00). Ο, αήττητος φέτος, Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στην Βαρκελώνη μία από τις πιο δυνατές ομάδες της φετινής Euroleague και, μετά την νίκη επί της Ρεάλ, θέλει να κάνει μία δεύτερη συνεχόμενη νίκη – φωτιά.

Μετά την αναμέτρηση με τους Καταλανούς, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την Ζαλγκίρις την Παρασκεύη (15/10, 21:00) στο ΣΕΦ, σε μία αναμέτρηση που πρέπει να κερδίσει για να διατηρήσει το αήττητο στην έδρα του. Η Ζαλγκίρις είναι μία, πάντα, υπολογίσιμη δύναμη, η οποία έχει κάνει ζημιές στον Ολυμπιακό τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Θρύλος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, διανύει μια περίοδο καταπληκτικού φορμαρίσματος και οδεύει με φόρα στην πρώτη «διαβολοβδομάδα» της φετινής Euroleague, με μεγάλο στόχο τις 2 νίκες σε 2 πολύ δύσκολες αναμετρήσεις.

Διαβάστε επίσης