Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Είναι έτοιμος για την υπέρβαση!

Είναι έτοιμος για την υπέρβαση!
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2021 - 10:09

Δεν γίναμε ξαφνικά… υπερβολικοί. Δεν περιμένουμε τον Ολυμπιακό… δογματικά να πάει και να κάνει… πλάκα στην Μπαρτσελόνα, μέσα στο «Παλαού Μπλαουγκράνα»… Περιμένουμε όμως την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να δείξει ότι είναι ΕΤΟΙΜΗ! Έτοιμη για υπερβάσεις. Έτοιμη για να «σοκάρει» την Ευρωλίγκα. Έτοιμη για να κάνει το βήμα παραπάνω. Έτοιμη για να πάει εκεί όπου άλλοι δεν μπορούν να πάνε. Έτοιμη για να κάνει νίκες, οι οποίες θα «σημαδέψουν» τη χρονιά και θα θέσουν τα στάνταρ πολύ ψηλά. Όπως και τον πήχη. Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται απόψε το βράδυ (22:00 / Novasports Prime / gavros.gr) στην έδρα της Μπαρτσελόνα και καλείται να δείξει από τι είναι φτιαγμένος!

Απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα, στο πιο δύσκολο παιχνίδι του, έως σήμερα στη διοργάνωση, ο Θρύλος θέλει να σταθεί όπως πρέπει και να πάρει αυτό που πρέπει. Το ροζ φύλλο αγώνα. Δεν είναι υπερβολή. Ούτε ξαφνικά ο Ολυμπιακός έγινε η ομάδα, η οποία θα πηγαίνει σε κάθε έδρα και… δογματικά (όπως είπαμε και πριν) θα νικά και θα φεύγει. Όχι. Αλλά θα δίνει «μάχη» και θα παλεύει για τον στόχο του, ο οποίος ΕΙΝΑΙ η νίκη! Πάντοτε. Μετά το 2/2 απέναντι στις ισπανικές Μπασκόνια και Ρεάλ, ο Θρύλος βρίσκει άλλη μία ισπανική ομάδα μπροστά του απόψε το βράδυ, στην πιο μεγάλη πρόκληση την οποία βρίσκει μπροστά του, στην Ευρωλίγκα, μέχρι στιγμής.

Στα αγωνιστικά, ο Θρύλος παίζει απόψε στο «Παλαού Μπλαουγκράνα» πλήρης, ενώ ο Γιασικεβίτσιους, από την άλλη, δεν υπολογίζει στους Αμπρίνες και Σανλί.

Διαβάστε επίσης