Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο μαχητής Φαλ

Ο μαχητής Φαλ
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 - 13:49

Ο Ολυμπιακός έδινε χθες μια μεγάλη μάχη στη Βαρκελώνη, όπου είχε να αντιμετωπίσει μια γεμάτη ομάδα, με πολλές λύσεις σε όλες τις θέσεις. Στις θέσεις των ψηλών, με Μίροτιτς, Ντέιβις, Όριολα και Σμιτς, ο Θρύλος έπρεπε να βρει κι άλλους πρωταγωνιστές στην γραμμή των ψηλών εκτός από τον Σάσα Βεζένκοβ.

Ο Μουσταφά Φαλ, βγήκε μπροστά και πραγματοποίησε μια πολύ γεμάτη εμφάνιση στην ήττα του Ολυμπιακού κόντρα στη Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, έμεινε στο παρκέ για 24’, και ήταν αποτελεσματικός και στις δύο άκρες του γηπέδου. Πήρε καλό βαθμό στην άμυνα, τόσο στις αλλαγές πάνω στους κοντούς, όσο και στο ποστ κόντρα σε Ντέιβις και Οριόλα.

Επιθετικά, μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι και αποτέλεσε «πονοκέφαλο» για την άμυνα των Καταλανών. Δημιούργησε πολλά προβλήματα από το ποστ, ενώ επίσης κυνήγησε και πήρε 6 επιθετικά ριμπάουντ. Πραγματοποίησε μια μεστή εμφάνιση και είχε 11 πόντους (4/6 δίποντα, 3/5 βολές), 8 ριμπάουντ (6 επιθετικά), 2 ασίστ και 1 κόψιμο.

Φώναξε «παρών» και έδειξε ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα πεντάρι – φόβητρο, ο οποίος μπορεί να δώσει πολλές λύσεις κόντρα σε κάθε αντίπαλο. Έχει ξεκινήσει την σεζόν με πολύ καλές εμφανίσεις καθώς μετράει, σε 3 παιχνίδια Euroleague, μέσο όρο 8.3 πόντους (10/13 δίποντα), 5.7 ριμπάουντ, 1 ασίστ και ένα κόψιμο ανά παιχνίδι.

Ο Φαλ κοίταξε στα μάτια τον Ταβάρες την προηγούμενη εβδομάδα, και τώρα κέρδισε κατά κράτος τους Ντέιβις – Οριόλα. Είναι μία πολύ σημαντική μονάδα στο ρόστερ του Μπαρτζώκα και οι «ερυθρόλευκοι» στηρίζουν πολλά επάνω του και περιμένουν από αυτόν να κάνει την διαφορά.

Διαβάστε επίσης

Ο Θρύλος είναι εδώ!

Ο Θρύλος είναι εδώ!

Ο Ολυμπιακός έδειξε για ακόμη μια φορά φέτος ότι έχει επιστρέψει για τα καλά...