Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η μεγαλύτερη «νίκη» του Ολυμπιακού, είναι η νοοτροπία του

Η μεγαλύτερη «νίκη» του Ολυμπιακού, είναι η νοοτροπία του
Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2021 - 16:01

Ο Ολυμπιακός υπέστη την πρώτη του ήττα σε μία σκληρή αναμέτρηση μέσα στη Βαρκελώνη, όμως πραγματοποίησε μία πολύ καλή εμφάνιση για ακόμη μια φορά φέτος. Και μπορεί να «χτίσει» πάνω σε αυτήν την εμφάνιση. Άλλωστε, από την αρχή της χρονιάς η εικόνα του είναι καλή.

Ο Θρύλος φέτος, εκτός από τις αλλαγές του ρόστερ, παρουσιάζει μέχρι στιγμής και αλλαγή νοοτροπίας. Είναι η ομάδα που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε πριν από μερικά χρόνια. Με πάθος, αυταπάρνηση και μεγάλη σκληράδα. Είναι ο πιο μαχητικός Ολυμπιακός των τελευταίων χρόνων. Θα παλεύει κάθε ματς μέχρι το τέλος και θα δώσει σπουδαίες μάχες κόντρα σε κάθε αντίπαλο.

Αν διαβάσει κανείς τις συνεντεύξεις των Μπαρτζώκα, Βεζένκοβ, θα βρει έναν λόγο να χαμογελάσει μετά την ήττα. Κανείς, πλέον στον Ολυμπιακό, δεν είναι ευχαριστημένος με ήττες και καλές εμφανίσεις. Και ας είναι εκτός έδρας με τη Μπαρτσελόνα. Όλοι θέλουν την νίκη σε κάθε ματς ξεχωριστά και όλοι έχουν υψηλούς στόχους για την φετινή ομάδα.

Ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» ανέφερε: «Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι. Έχουμε ένα άλλο ματς με τη Ζαλγκίρις σε δύο μέρες και πρέπει να προχωρήσουμε». Ούτε κουβέντα παραπάνω. Η ομάδα πρέπει να αφοσιωθεί στο ματς της Παρασκευής και να επιστρέψει στις νίκες. Ο Μπαρτζώκας ήταν εμφανώς στεναχωρημένος στην αίθουσα τύπου, λόγω της ήττας. Δήλωσε ευχαριστημένος από τους παίκτες του, αλλά μέχρι εκεί. Θεώρησε ότι η ομάδα θα έπρεπε να έχει κερδίσει χθες.

Από την μεριά του ο ΣάσαΒεζένκοβ, ανέφερε μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του πως: «Πρέπει να ξεχάσουμε αυτό το παιχνίδι γιατί σε 48 ώρες μας περιμένει ένα δύσκολο ματς με την Ζαλγκίρις… Παλέψαμε αλλά αυτό που μένει είναι η ήττα. Σίγουρα κάτι δεν κάναμε καλά.». Ο Ολυμπιακός, πλέον, αναζητά τα λάθη του και τις ατέλειες του ακόμη και μετά από μεγάλες εμφανίσεις, όπως η χθεσινή. Ο Βεζένκοβ έδωσε το σύνθημα για ακόμη πιο σκληρή δουλειά, και μέσα από τα λόγια του, δίνει ελπίδα σε εμάς ότι θα δούμε έναν ακόμη καλύτερο Ολυμπιακό στο μέλλον. Έναν Ολυμπιακό, ανικανοποίητο. Με μοναδικό στόχο την νίκη, παντού.

Το φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού, εάν παραμείνει υγιές, μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά. Είναι πολύ νωρίς ακόμη στην σεζόν, όμως ο Θρύλος «φωνάζει» πως επέστρεψε και το έχει καταστήσει σαφές σε όλους. Τέτοια ματς, όπως αυτό της Παρασκευής με την Ζαλγκίρις, πρέπει να είναι νικητήρια για τον Ολυμπιακό. Και θα είναι. Ο Θρύλος επέστρεψε για τα καλά.

Διαβάστε επίσης

Ο μαχητής Φαλ

Ο μαχητής Φαλ

Ο θηριώδης Γάλλος σέντερ πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα.