Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

O κόσμος δίπλα, όπως πρέπει!

O κόσμος δίπλα, όπως πρέπει!
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2021 - 12:48

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει πολύ δυναμικά τις υποχρεώσεις του την φετινή σεζόν έχοντας μόνο μία ήττα σε ένα σύνολο 8 παιχνιδιών και παίζοντας πολύ αποτελεσματικό μπάσκετ. Σε αυτήν την προσπάθεια έχει στο πλευρό του τον κόσμο του, μετά από πολύ καιρό λόγω της πανδημίας.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, στηρίζει τις προσπάθειες των παικτών φέτος και δίνει δυναμικό παρών σε όλα τα παιχνίδια. Οι σχέσεις των δύο πλευρών, δοκιμάστηκαν με το «μέχρι τέλους» και η αλήθεια είναι πως το δέσιμο μεταξύ τους, φαίνεται να είναι μεγαλύτερο από πριν. Ο λαός του Θρύλου μπαίνει ασπίδα μπροστά σε όλο το μπασκετικό τμήμα, στηρίζοντας κάθε διοικητική απόφαση, δηλώνοντας ανοιχτά την στήριξή του στο προπονητικό τιμ και σε όλους τους παίκτες.

Πλέον, οι οπαδοί του Θρύλου καταλαβαίνουν τις ανάγκες της ομάδας και του κάθε παίκτη ξεχωριστά. Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στην χθεσινή αναμέτρηση με την Ζαλγκίρις. Αρχικά, από την δυναμική παρουσία του κόσμου στις κερκίδες μετά την ήττα με την Μπαρτσελόνα. Αρέσει στον κόσμο η εικόνα της ομάδας, και την στηρίζει ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Το μεγαλύτερο «μπράβο» στην κερκίδα, το δίνω για την απίστευτη στήριξη στον Κώστα Σλούκα. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού κατάλαβαν πόσο πολύ το είχε ανάγκη ο συγκεκριμένος παίκτης μετά την άστοχη προσπάθεια στην Βαρκελώνη, στην εκπνοή του χρόνου, που θα μπορούσε να δώσει την νίκη στον Θρύλο. Όλο το γήπεδο φώναξε ρυθμικά το όνομα του, δείχνοντας του ότι είναι στο πλευρό του και ότι τον πιστεύουν πολύ. Με τη σειρά του, ο Κώστας Σλούκας ανταπέδωσε το χειροκρότημα και δείχνει έτοιμος να οδηγήσει την ομάδα σε τίτλους.

Όταν γύρισε άλλωστε, είχε δηλώσει πως: «Ο Ολυμπιακός δεν βρίσκεται εκεί που του αξίζει να είναι. Πιστεύω σε αυτήν την ομάδα, οπότε αποφάσισα να έρθω και πάλι εδώ, να βάλω τα δυνατά μου ώστε να κάνουμε κάτι καλό για την ομάδα, για τον κόσμο και για εμένα». Και ναι, ο Ολυμπιακός μοιάζει φέτος έτοιμος για να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Στην κορυφή και σε τίτλους.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης

Με καρδιά νικητή!

Με καρδιά νικητή!

Δεν τα παρατάει ποτέ η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και παλεύει για 40’!