Ντουντούκα
Εποχή Κορδόν στο Θρύλο, έρχονται και τα πιο ωραία...
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Μπαρτζώκας: «Κερδίσαμε εύκολα» (video)

Μπαρτζώκας: «Κερδίσαμε εύκολα» (video)
Κυριακή, 17 Οκτωβρίου 2021 - 19:41

Χαμηλά τη μπάλα κρατάει ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος δεν ενθουσιάζεται. Δείτε τι είπε μετά την εύκολη νίκη επί του Προμηθέα με 108-75... «Πρέπει να κρατήσουμε χαμηλό προφίλ. Είναι αρχή της σεζόν και είναι πραγματικά ένας μαραθώνιος. Έχουμε ακόμα πάρα πολλά παιχνίδια. Αν δείτε και το πρόγραμμα μας, θα καταλάβετε. Έχουμε όμως βάθος στο ρόστερ μας κι είχαμε την ευτυχία με την Ζάλγκιρις να μοιράσουμε το χρόνο. Κανείς δεν έπαιξε πάνω από 25 λεπτά αν δεν κάνω λάθος.

Μπορέσαμε στην διάρκεια του αποψινού παιχνιδιού να κερδίσουμε εύκολα και να πάρουμε διαφορά, παρότι ο Προμηθέας είναι πολύ καλή ομάδα κι είχε καλή εκτέλεση στο πρώτο ημίχρονο, έχει παίκτες με ταλέντο κι αθλητικότητα. Μας έβαλε πρόβλημα. Παίζουν με επαφές κι έχουν καλούς αθλητές, είναι καλή ομάδα. Οπότε κοιτάξαμε να είμαστε συνεπείς στην διάρκεια του παιχνιδιού κι αλλάζοντας παίκτες ήμασταν πιο φρέσκοι στο τέλος.

Πρέπει να μεγαλώσουμε σαν ομάδα, έχουμε πολλά κενά ακόμα και πρέπει να γίνουμε καλύτερη στις συνεργασίες μας και στη φόρμα κάποιων παικτών. Νομίζω ότι έχουμε περιθώρια, δουλεύουμε προς τη σωστή κατεύθυνση όπως φαίνεται κι από τα αποτελέσματα, όμως δεν είναι αρκετό. Πρέπει συνέχεια να ζητάμε κάτι παραπάνω, να πιέζουμε τους εαυτούς μας. Θέλουμε να πάμε καλά φέτος».

Για το ματς που ακολουθεί με την ΤΣΣΚΑ: «Σήμερα, για παράδειγμα, ήταν ένα ματς από αυτά που πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσεις. Θα προσπαθούμε να μπαίνουμε σε κάθε γήπεδο με στόχο τη νίκη. Το αν θα τα καταφέρνουμε ή όχι... νομίζω ότι παίζουν πολλοί παράγοντες ρόλο. Νομίζω όμως ότι θα είμαστε γενικά συνεπείς μέσα στη χρονιά».

Διαβάστε επίσης