Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έσβησε ο φάρος, λάμπει το μπάσκετ!

Έσβησε ο φάρος, λάμπει το μπάσκετ!
Δευτέρα, 18 Οκτωβρίου 2021 - 12:12

Με τον Θρύλο στην Α1 μετράμε… 100άρες! Ωραίο θέαμα, ενδιαφέρον ξανά το άθλημα, χάνονται μία-μία οι σκιές. Αλλά η μάχη δεν έχει τελειώσει ακόμη… Ακόμη δίνεται. Κερδίζεται, μεν, αλλά ακόμη δίνεται! Και δεν θα τελειώσει, μέχρι να επιστρέψει πλήρως η κανονικότητα στο αγαπημένο άθλημα, που λέγεται μπάσκετ. Και για να είμαστε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟΙ, με αυτό, με τη λέξη «κανονικότητα», δεν εννοούμε απλώς το να πάρει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Αλλά να το πάρει ΔΙΚΑΙΑ, αν το δικαιούται, βεβαίως… Ειδάλλως, να μην το πάρει! Εμείς… φάρους δεν θέλουμε.

Βεβαίως, με την εικόνα την οποία βγάζει η ομάδα του Μπαρτζώκα, μέχρι στιγμής, όχι απλώς το δικαιούται, αλλά είναι για…απονομή. Ωστόσο, το πρωτάθλημα δεν τελειώνει μετά από 3 αγωνιστικές. Ούτε μετά από… 3 κατοστάρες. Μακάρι ο Ολυμπιακός, απλώς, να συνεχίζει να βάζει κατοστάρες και για τις επόμενες αγωνιστικές. Δεν είναι νορμάλ αυτό, καμία ομάδα δεν το κάνει, ούτε και το περιμένουμε, φυσικά… δεδομένο. Αλλά με αυτή την εικόνα ΥΓΕΙΑΣ την οποία βγάζει ο Θρύλος, ονειρευόμαστε.

ΥΓΕΙΑ. Από αυτή βγάζει ΣΥΝΟΛΙΚΑ το άθλημα, σε αυτή την αρχή της νέας αγωνιστικής περιόδου… Με τον Ολυμπιακό ΞΑΝΑ ΕΔΩ, να συνεχίζει να παλεύει #mexritelous για το μπάσκετ που αγαπάμε, το ίδιο το άθλημα δείχνει ΑΝΑΓΕΝΝΗΜΕΝΟ. Με νέο ενδιαφέρον, με λάμψη! Έσβησε ο φάρος, λάμπει το μπάσκετ… Και ακόμη δεν είδαμε τίποτα!

Διαβάστε επίσης