Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ευρωλίγκα: Χαμός με Μπερτομέου, σταθερός στη θέση του ο Ολυμπιακός

Ευρωλίγκα: Χαμός με Μπερτομέου, σταθερός στη θέση του ο Ολυμπιακός
Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 - 11:29

Η γενική συνέλευση των μετόχων της Ευρωλίγκας, σήμερα, αποκτούν ιδιαίτερη σημασία, αφού η σχέση των «8» με τον Μπερτομέου, έχει φτάσει πραγματικά στα άκρα… Τα ερωτήματα, τα οποία οι «8» εγείρουν είναι οικονομικής φύσεως. Συνολικά η στάση των «8» δεν έχει αλλάξει, ενώ και τα προβλήματα, τα οποία είχαν αναδειχθεί και στο παρελθόν, δεν φαίνεται να έχουν λυθεί. Μεταξύ των ομάδων αυτών είναι φυσικά και ο Ολυμπιακός. Αναλυτικά οι ομάδες: Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Μακάμπι, Ζαλγκίρις, Εφές, Αρμάνι, Μπάγερν, ΤΣΣΚΑ.

Ουσιαστικά στο πλευρό του βρίσκονται μόνο οι τρεις «συμπατριώτες» του (Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπασκόνια) και η Φενέρμπαχτσε με την Βιλερμπάν να κρατά μία πιο ουδέτερη στάση. Οι υπόλοιπες έχουν φέρει σε δύσκολη θέση τον Μπερτομέου, ενώ εντείνονται και οι φήμες, για πιθανή παραίτηση του εκτελεστικού διευθυντή της Ευρωλίγκας.

Μοιάζει δύσκολο, στην παρούσα φάση, να υπάρξουν τόσο άμεσες εξελίξεις, αλλά μοιάζει πολύ πιθανό, πλέον, το φινάλε της τρέχουσας σεζόν, να σημάνει και το φινάλε της θητείας Μπερτομέου…

Διαβάστε επίσης