Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Για το διπλό στο σπίτι της ΤΣΣΚΑ

Για το διπλό στο σπίτι της ΤΣΣΚΑ
Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021 - 16:50

Ένας ο στόχος και την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκας: Νίκη. Ο Ολυμπιακός θα ταξιδέψει πλήρης στη Μόσχα για την αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ (22/10, 20:00) και με στόχο το διπλό ΚΑΙ ΜΟΝΟ. Οι ερυθρόλευκοι έχουν μπει πολύ δυναμικά στη φετινή σεζόν και πραγματοποιούν εντυπωσιακές εμφανίσεις, κοιτώντας στα μάτια κάθε αντίπαλο.

Την Παρασκευή ο Θρύλος δίνει μια από τις πιο δύσκολες μάχες για την φετινή Euroleague μέσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία έχει ενισχυθεί το καλοκαίρι και έχει φτιάξει μια ομάδα με 12 πολύ καλούς παίκτες. Ο Ολυμπιακός, όμως, δεν έχει κάτι να φοβηθεί. Θα πάει στη Ρωσία να κάνει το παιχνίδι του, να προσπαθεί να επιβάλει τον ρυθμό του, να σφίξει την άμυνα του κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και να διεκδικήσει το παιχνίδι μέχρι το τέλος.

Πρέπει να σεβαστεί τον αντίπαλο του και να είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει μία πολύ καλή ομάδα, με τρομερό επιθετικό ταλέντο, δε χρειάζεται όμως να τον φοβηθεί. Ο Θρύλος έχει κερδίσει ήδη την Ρεάλ φέτος και έχει δείξει με όλες τις εμφανίσεις του πως δεν θα χαριστεί σε κανέναν. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι έτοιμη να ταράξει, για ακόμη μια φορά φέτος, τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης