Ντουντούκα
Τι ΚΑΥΛΑ (να είσαι Ολυμπιακός)!
ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90.1 FM

Σκληράδα και πάθος!

Σκληράδα και πάθος!
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 - 13:09

Δύσκολο ματς. Πολύ υψηλό επίπεδο. Δεν είναι… απλά τα πράγματα, στη Ρωσία… Έτοιμος για μια ακόμη μεγάλη μάχη είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει σήμερα την ΤΣΣΚΑ στην Μόσχα. Οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στην βαθμολογία με 3 νίκες και 1 ήττα.

Ο Θρύλος αντιμετωπίζει μια από τις πιο γεμάτες και πιο ποιοτικές ομάδες της λίγκας, όμως δεν έχει να φοβηθεί κάτι. Έχει δείξει φέτος πως είναι μια πολύ σκληρή ομάδα που θα βάλει δύσκολα σε όλους τους αντιπάλους του.

Οι ερυθρόλευκοι ταξίδεψαν στη Μόσχα με τις βαλίτσες τους «γεμάτες αισιοδοξία». Όλοι πιστεύουν πως η ομάδα σήμερα μπορεί να επικρατήσει των Ρώσων και να συνεχίσει την ξέφρενη φετινή πορεία της. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας υπολογίζει τις υπηρεσίες όλων των παικτών του και έχει προετοιμάσει την ομάδα κατάλληλα για την σημερινή αναμέτρηση.

Ο Ολυμπιακός, θα πρέπει να παίξει την άμυνα που μας έχει συνηθίσει φέτος και να κρατήσει χαμηλά την ποιοτική, επιθετικά, ΤΣΣΚΑ. Πρέπει σήμερα οι παίκτες του Θρύλου να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους και να βγάλουν μεγάλη σκληράδα και πάθος, ώστε να μπορέσουν να φύγουν νικητές από τη Ρωσία.

Μπορούν να το κάνουν. Και θα το κάνουν. Θα τα δώσουν όλα και θα κοιτάξουν στα μάτια την ΤΣΣΚΑ. Πάμε Θρύλε!

Χ.Δ.

Διαβάστε επίσης

Άμυνα από ατσάλι

Άμυνα από ατσάλι

Ο Ολυμπιακός έχει την καλύτερη άμυνα στην Euroleague. Μπορεί να δώσει απόψε συνέχεια, σε αυτό του το προσόν;

Στη Μόσχα ΜΕ ΣΤΟΧΟ! (photo)

Στη Μόσχα ΜΕ ΣΤΟΧΟ! (photo)

Αυτή η ομάδα, στο… κανονικό της βράδυ (όχι στο «καλό» της) μπορεί να πάρει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ έδρα! Απόψε στις 20:00 με ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καλείται να το δείξει.