Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο Μπαρτζώκας απάντησε για Ντόρσεϊ

Ο Μπαρτζώκας απάντησε για Ντόρσεϊ
Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου 2021 - 22:28

Για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και το κακό δεύτερο δεκάλεπτο όπου όπως είπε έλειψε η σκληράδα, μίλησε ο Γιώργος Μπαρτζώκας. Επίσης αναφέρθηκε και στην απόφασή του να μη χρησιμοποιήσει τον Τάιλερ Ντόρσεϊ στο 2ο δεκάλεπτο παρά το γεγονός πως είχε μπει με 14 πόντους στο πρώτο.

«Συγχαρητήρια στην ΤΣΣΚΑ, έπαιξε καταπληκτικά και άξιζε τη νίκη. Είναι προφανές ότι το δεύτερο δεκάλεπτό μας ήταν μια καταστροφή. Παίξαμε χωρίς συγκέντρωση και σκληράδα, τους αφήσαμε να δημιουργήσουν. Στο τέλος δεν μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Φυσικά πρέπει να παίζουμε συμπαγή άμυνα για 40 λεπτά.

Ο Κλάιμπερν έκανε σπουδαία δουλειά, ο Λούντμπεργκ επίσης, όμως ο Μπολομπόι έκανε τη διαφορά. Έπρεπε να παίξουμε καλύτερη άμυνα σε όλα αυτά τα παιδιά, με περισσότερη σκληράδα. Δεν την είχαμε ειδικά στη δεύτερη περίοδο. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, παίζουμε Κυριακή, Τρίτη και Πέμπτη».

Σε ερώτηση Ρώσου δημοσιογράφου γιατί δεν χρησιμοποίησε στην 2η περίοδο τον Τάιλερ Ντόρσεϊ, απάντησε: «Θεωρείς πως μπορεί να παίξει σαράντα λεπτά σε αυτό το επίπεδο; Έπαιξε τριάντα και δεν έπαιξε στην δεύτερη περίοδο. Είναι απόφαση του προπονητή. Μερικές φορές είναι σωστή, άλλες όχι. Από το αποτέλεσμα μπορείς να πεις εκ των υστέρων πολλά. Έχουμε πολλούς καλούς παίκτες και αν δεις την περιφερειακή μας γραμμή στο δεύτερο δεκάλεπτο ήταν καλή. Πρέπει να εμπιστεύομαι τους παίκτες μου. Δεν είναι μόνο ένα παιχνίδι, είναι μια ολόκληρη σεζόν, οπότε πρέπει να εμπιστεύομαι τους πάντες στην ομάδα».

Διαβάστε επίσης