Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Βρήκε τον «δολοφόνο» που έψαχνε! (videos)

Βρήκε τον «δολοφόνο» που έψαχνε! (videos)
Σάββατο, 23 Οκτωβρίου 2021 - 16:33

Γράφει ο Χρήστος Δαμιανάκος

Σεμινάριο επίθεσης έδωσε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, πετυχαίνοντας μάλιστα και ρεκόρ καριέρας σε πόντους με 32. Ο Ντόρσεϊ ήταν καταπληκτικός στην αναμέτρηση με τους Ρώσους και έδωσε πολλές λύσεις στην «ερυθρόλευκη» επίθεση.

Ήταν ασταμάτητος και σκόραρε ακατάπαυστα, κατά κύριο λόγο πίσω από τα 6.75μ, καθώς πέτυχε 7/10 τρίποντα. Μπήκε πολύ δυναμικά στο παιχνίδι με 14 πόντους στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ άλλους 12 πέτυχε στην τελευταία περίοδο στην προσπάθεια του Θρύλου για ανατροπή.

Ο Ντόρσεϊ απέδειξε ότι έχει αυτό που χρειάζεται η ομάδα. Αυτό που έλειπε από τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Είναι ένας παίκτης ο οποίος μπορεί να σκοράρει ακατάπαυστα στην επίθεση και να δώσει άλλη ενέργεια στην ομάδα μέσα από το καταπληκτικό του επιθετικό ταλέντο. Έδειξε ότι είναι ικανός να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει τον Ολυμπιακό στο επόμενο επίπεδο, κάνοντας τον μία ομάδα που θα ψάχνει συνέχεια την νίκη.

Με εμφανίσεις σα τη χθεσινή σίγουρα θα αφήσει το στίγμα του στην φετινή «ερυθρόλευκη» σεζόν και θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις επιτυχίες που θα ακολουθήσουν.

Δείτε εδώ τις καλύτερες στιγμές του Ελληνοαμερικανού σκόρερ:

Διαβάστε επίσης