Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Η σειρά του Ηρακλή (photo)

Ολυμπιακός | Μπάσκετ: Η σειρά του Ηρακλή (photo)
Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021 - 12:07

Επιστροφή στο πρωτάθλημα και στη διεκδίκηση του τίτλου, στη Stoiximan Basket League! Ο Θρύλος ξανά στον δρόμο, αφού δοκιμάζεται στο Ιβανώφειο (17:00 - ΕΡΤ3 / gavros.gr) απέναντι στον «Γηραιό». Το ματς είναι μεγάλης σημασίας, αφού επ’ ουδενί ο Θρύλος δεν πρέπει να σκέφτεται ότι θα… γκελάρει, στο τέταρτο ματς του, στο πρωτάθλημα. Μέχρι στιγμής τα έχει πάει εξαιρετικά, έχει… μοιράσει τη μία 100άρα πίσω από την άλλη και ετοιμάζεται να φύγει νικητής και θριαμβευτής και μέσα από το Ιβανώφειο!

Το ματς μόνο εύκολο δεν είναι και θυμόμαστε και προσφάτως, στο Κύπελλο, τον Ηρακλή να δυσκολεύει τον Θρύλο, μέχρι εκείνος να πιάσει ρυθμό και να φύγει νικητής, από τη Θεσσαλονίκη. Ο Ολυμπιακός θέλει και σήμερα να πράξει το ίδιο και να επιστρέψει στην Αθήνα, με το ροζ φύλλο αγώνα.

Οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες από την προηγούμενη βδομάδα, καθώς ο Ολυμπιακός υποδέχεται, 2 μέρες μετά το ματς με τον Ηρακλή, την Άλμπα. Καμία ξεκούραση λοιπόν για τους παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα. Αλλά αυτά πάνω στο παρκέ πρέπει να… ξεχνιούνται!

Για πάμε…

Διαβάστε επίσης