Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εσύ είσαι το αφεντικό!

Εσύ είσαι το αφεντικό!
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 - 01:09

Διπλή εβδομάδα έχουμε ξανά στην Ευρωλίγκα και ο Ολυμπιακός στο πρώτο από τα δύο παιχνίδια υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (26/10, 21:00) την Άλμπα Βερολίνου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για την 6η αγωνιστική.

Φαινομενικά, μοιάζει ένα παιχνίδι στα μέτρα του Ολυμπιακού. Όμως, είναι αυτονόητο πως χρειάζεται προσοχή. Το είπε και ο Γιώργος Μπαρτζώκας ότι τα παιχνίδια που έχουν «πρέπει» είναι και τα πιο δύσκολα. Και αυτό κόντρα στην Άλμπα έχει «πρέπει» για τον Θρύλο.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από την ήττα στη Μόσχα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ και ακολούθησε το δύσκολο 4/4 στο ελληνικό πρωτάθλημα επί του Ηρακλή. Βρίσκονται στο 3-2 και θέλουν να επανέλθουν στις επιτυχίες στην Ευρωλίγκα, λίγο πριν το πιο δυνατό ματς με αντίπαλο τη Φενέρμπαχτσε (28/10, 21:00) και πάλι στο ΣΕΦ.

Σίγουρα θα απουσιάσει ο Χασάν Μάρτιν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κώστα Παπανικολάου ο οποίος γλίτωσε τα χειρότερα.

Θρύλε, γερά. Εσύ είσαι το αφεντικό!

Διαβάστε επίσης

Ολυμπιακός-Άλμπα: Πρέπει!

Ολυμπιακός-Άλμπα: Πρέπει!

Αυτά τα παιχνίδι του «πρέπει» είναι που σε κάνουν πιο μεγάλο! Τζάμπολ στη διαβολοβδομάδα, στις 21:00 (NS Prime / gavros.gr) στο ΣΕΦ, με Άλμπα!