Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Άλμπα: Πρέπει!

Ολυμπιακός-Άλμπα: Πρέπει!
Τρίτη, 26 Οκτωβρίου 2021 - 09:58

Αυτά τα παιχνίδι του «πρέπει» είναι που σε κάνουν πιο μεγάλο! Τζάμπολ στη διαβολοβδομάδα, στις 21:00 (NS Prime / gavros.gr) στο ΣΕΦ, με Άλμπα! Ο Ολυμπιακός μπαίνει σε ακόμη μία δύσκολη εβδομάδα, έχοντας ως αποκλειστικό στόχο το 2/2!

Ο Ολυμπιακός οφείλει να δείξει και σε αυτή τη συγκυρία, ότι έχει μεγαλώσει, σε σχέση με πέρυσι, πρόπερσι, αλλά και γενικά. Οφείλει να δείξει ότι έχει στόχο στη φετινή Ευρωλίγκα. Και αυτά τα παιχνίδια που «πρέπει» να πάρει, είναι εκείνα που θα του δώσουν την ώθηση, για να πάει εκεί που πρέπει!

Χωρίς Παπανικολάου και Μάρτιν, ο Θρύλος, απέναντι στη γερμανική ομάδα, την οποία στη θεωρία «έχει». Και ακριβώς επειδή ισχύει αυτό, ο Ολυμπιακός οφείλει να επιβεβαιώσει αυτή του την ανωτερότητα, παίρνοντας τη νίκη, η οποία θα τον βάλει… καβάλα στ’ άλογο, σε σχέση με ανταγωνιστές του, για την 8άδα.

Αρχικά απόψε πρέπει να γίνει το 4-2 και στη συνέχεια, ξανά στο ΣΕΦ, να έρθει και το 5-2, για να μπορέσει να νιώσει άνετα, στη συνέχεια του προγράμματος και να έχει τη δυνατότητα να μην… αγχώνεται για τα παιχνίδια του «δεν πρέπει», τα οποία και να χάσει δεν θα βγει εκτός προγράμματος. Και τα οποία αν πάρει, από την άλλη, θα είναι πιο μπροστά από το πρόγραμμά του!

Στο ΣΕΦ λοιπόν, απόψε το βράδυ, ανοίγει η αυλαία της διαβολοβδομάδας για τον Ολυμπιακό, απέναντι στην Άλμπα και ο κόσμος μπορεί και πρέπει να παίξει ξανά καθοριστικό ρόλο. Πάμε!

Διαβάστε επίσης