Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δικαιώνει Θρύλο η έκθεση του παρατηρητή για το Ιβανώφειο

Δικαιώνει Θρύλο η έκθεση του παρατηρητή για το Ιβανώφειο
Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 - 15:07

Τζάμπα οι «φωνές» του Γηραίου, τζάμπα και οι… υπερωρίες της προπαγάνδας, που νοσταλγεί «φάρο». Η τελευταία φάση, πριν την παράταση στο Ιβανώφειο, με το τρίποντο του Παπαδάκη, δεν είχε κάτι μεμπτό, όπως καταγράφει στην έκθεσή του, ο παρατηρητής Δημήτρης Μπήτης. Φάουλ του Βεζένκοφ, πάνω στην προσπάθεια του παίκτη δεν δόθηκε και όπως προκύπτει από την έκθεση του παρατηρητή, ορθώς δεν δόθηκε, αφού δεν προκύπτει παράβαση.

Το ματς πήγε στην παράταση και εκεί ο Ολυμπιακός επικράτησε, κάτι που όπως φαίνεται έχει… χαλάσει την παραμύθα. Λογικό, αφού ο πρωτεργάτης της πανηγύριζε ευρωπαϊκό του Παναθηναϊκού, με το κύπελλο αγκαλιά. Συμβαίνουν και αυτά στα… αντικειμενικά Μέσα.

Όπως και να ‘χει, οι δύο από τους τρεις διαιτητές (Κατραχούρας και Παπαπέτρου) ορίστηκαν κανονικά για την 5η αγωνιστική. Γεγονός που ενισχύει ακόμη περισσότερο την έκθεση του κ. Μπήτη, για την ορθότητα με την οποίοι οι διαιτητές αντιμετώπισαν το ματς στο Ιβανώφειο.

Προχωράμε και αφήνουμε την προπαγάνδα να… νοσταλγεί τον «φάρο», τότε που τα καθαρά φάουλ που έκριναν τίτλους, βαφτίζονταν non-call… Τέτοια αίσχη, πλέον, ελπίζουμε ότι δεν θα βλέπουμε…

Διαβάστε επίσης