Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ: Δείξε τους τι εστί Θρύλος!

Ολυμπιακός-Φενερμπαχτσέ: Δείξε τους τι εστί Θρύλος!
Πέμπτη, 28 Οκτωβρίου 2021 - 16:37

Μεγάλη αναμέτρηση αναμένεται σήμερα στο ΣΕΦ, όπου ο Θρύλος υποδέχεται την Φενερμπαχτσέ στις 21:00. Ο Ολυμπιακός πρέπει να χτυπήσει τις αδυναμίες της τουρκικής ομάδας και να δώσει ιδιαίτερη προσοχή στο μαρκάρισμα του Βέσελι.

Οι Τούρκοι αντιμετωπίζουν αμυντικά προβλήματα στην περιφέρεια καθώς έχουν πάθει μεγάλη «ζημιά» από τα αντίπαλα γκαρντ. Σε όλα τα ματς μέχρι τώρα οι περιφερειακοί της Φενέρ έχουν δεχθεί πολλούς πόντους από τους «κοντούς» της αντίπαλης ομάδας, επομένως αυτό είναι κάτι που πρέπει να χτυπήσει ο Ολυμπιακός.

Ντόρσεϊ και Σλούκας πρέπει να βγουν μπροστά, σήμερα, και να ηγηθούν της ερυθρόλευκης επίθεσης, ώστε να δημιουργήσουν πολλά προβλήματα στην Φενέρ και να βάλουν τον Ολυμπιακό σε θέση ισχύος.

Πολυτιμότερος παίκτης της Φενερμπαχτσέ μέχρι στιγμής είναι ο Γιαν Βέσελι, ο οποίος αποτελεί μια μονάδα που πρέπει να αντιμετωπιστεί πολύ καλά από τον Ολυμπιακό, απόντος και του Χασάν Μάρτιν. Φαλ και Ζαν Σαρλ αναμένεται να δώσουν σκληρές μάχες με τον Τσέχο σέντερ και πρέπει να τα καταφέρουν πολύ καλά απέναντι του.

Σημαντικός παίκτης για τη σημερινή αναμέτρηση είναι και ο Σάσα Βεζένκοβ. Θα έχει απέναντι του τους Μπούκερ και Πολονάρα, οι οποίοι αποτελούν μεν δυνατά κορμιά, όμως δεν ξεχωρίζουν για την αμυντική υπερπροσπάθεια που καταβάλουν και έτσι ο Σάσα πρέπει να χτυπήσει εκεί και να δώσει πόντους στον Ολυμπιακό στη σημερινή αναμέτρηση.

Όλοι οι παίκτες που θα χρησιμοποιηθούν σήμερα από τον Γιώργο Μπαρτζώκα πρέπει να μπουν με το μαχαίρι στα δόντια και να πάρουν τον τσαμπουκά των Τούρκων. Πρέπει να πέφτουν πρώτοι σε κάθε διεκδικούμενη μπάλα και να βάλουν τον κόσμο στο παιχνίδι από νωρίς. Πρέπει να παίξουν με Ολυμπιακό πάθος και να δείξουν στην Φενέρ τί εστί Θρύλος.

Διαβάστε επίσης