Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έισι και Ντόρσεϊ; Κάτι μου θυμίζει αυτό…

Έισι και Ντόρσεϊ; Κάτι μου θυμίζει αυτό…
Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2021 - 22:31

Ανακοινώθηκε σήμερα το πρωί από τον Ολυμπιακό ο Κουίνσι Έισι, με στόχο να δυναμώσει κι άλλο την ρακέτα του Ολυμπιακού. Ένας πολύ δυναμικός παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά με την ερυθρόλευκη φανέλα και να αποτελέσει έναν από τους αγαπημένους παίκτες της κερκίδας.

Και η αλήθεια είναι πως έχει τα φόντα να το κάνει… Έισι ήταν και ο Λο που «μάγεψε» τον λαό του Θρύλου το μακρινό 2012. Και συμπαίκτης του ήταν τότε ο Τζόι Ντόρσεϊ. Ναι… Σκεφτήκαμε το ίδιο πράγμα. Το ρόστερ του Ολυμπιακού θα έχει και Ντόρσεϊ και Έισι, όπως ακριβώς το 2012.

Θυμάστε όλοι τι έγινε εκείνη τη χρονιά. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε την Ευρώπη. Ήταν ασταμάτητος. Ωραίος συνειρμός θα έλεγε κανείς… Πόσες ωραίες αναμνήσεις. Πάθος, νίκες, τίτλοι… Ο Έισι θα ενσωματωθεί στην ομάδα τις επόμενες ημέρες, αποτελώντας μια μεταγραφή μεσούσης της σεζόν. Όπως ακριβώς ήταν και ο Έισι του 2012.

Με ένα όνειρο τρελό λοιπόν… Μας έχει δώσει το δικαίωμα η ομάδα με τις φετινές εμφανίσεις της, μας το δίνει και η… μοίρα. Για να δούμε αν θα μπορέσει το δίδυμο Ντόρσεϊ – Έισι να φτάσει τα κατορθώματα των προηγούμενων… Ντόρσεϊ και Έισι.

Εμείς έχουμε δικαίωμα στο «τρελό» όνειρο. Αυτοί οι δύο, μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες του Θρύλου θα παλέψουν για να δώσουν σάρκα και οστά στο δικό μας όνειρο.

Χ. Δ.

Διαβάστε επίσης

Με ασπίδα το ΣΕΦ

Με ασπίδα το ΣΕΦ

Για την 6η του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις, υποδέχεται την Μονακό στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός!