Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Να γυαλίζει το μάτι!

Να γυαλίζει το μάτι!
Πέμπτη, 4 Νοεμβρίου 2021 - 13:55

Έτοιμος για την αναμέτρηση με την Μονακό είναι ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει στόχο την διεύρυνση του αήττητου σερί στο ΣΕΦ και την εδραίωση του στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Για να το πετύχει αυτό, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ακολουθήσει την συνταγή των προηγούμενων 5 αναμετρήσεων στο ΣΕΦ, που συνοδεύτηκαν από νίκη.

Άμυνα από ατσάλι, ενέργεια και μάτι που γυαλίζει. Αυτό είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας του Ολυμπιακού ως τώρα στην σεζόν. Άμυνα που «πνίγει» κάθε αντίπαλο, στην περιφέρεια και στην ρακέτα. Άμυνα από ατσάλι, που επιτρέπει στον Ολυμπιακό να χαλάει το παιχνίδι του αντιπάλου του.

Από την άμυνα ο Ολυμπιακός παίρνει την «σπίθα» για την επίθεση. Βγάζει ενέργεια και ομαδικότητα και δημιουργεί προβλήματα σε κάθε αντίπαλη άμυνα, βρίσκοντας σε κάθε αναμέτρηση και νέο πρωταγωνιστή. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει δημιουργήσει ένα αυτοτελές σύνολο, ομαδικό και πολύ καλά δομημένο, το οποίο λειτουργεί εξαιρετικά και στις δύο άκρες του γηπέδου. Ο Ολυμπιακός βγάζει αστείρευτη ενέργεια, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση, και πηγαίνει στα… μέτρα του κάθε παιχνίδι.

Τέλος… μάτι που γυαλίζει. Οι παίκτες του Ολυμπιακού φέτος βγάζουν απίστευτο πάθος στο γήπεδο. Είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα για την νίκη σε κάθε ματς. Είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για την φανέλα που φοράνε. Ήταν στο ματς με την Ρεάλ, όταν οι κραυγές των Βεζένκοβ, Παπανικολάου, Λαρεντζάκη και Ντόρσεϊ ξεσήκωσαν το γήπεδο και έδωσαν το έναυσμα για την νίκη. Ήταν οι κραυγές του Φαλ στην αναμέτρηση με την Φενέρ. Οι πανηγυρισμοί του Πρίντεζη στον πάγκο.

Ο Ολυμπιακός φέτος είναι βγαλμένος από όνειρο. Εμείς ονειρευόμαστε μαζί τους, και την Παρασκευή η ομάδα θα κάνει το 6/6 στο ΣΕΦ. Με ένα ΣΕΦ, καμίνι και το μάτι όλων να γυαλίζει…

Διαβάστε επίσης

Με ασπίδα το ΣΕΦ

Με ασπίδα το ΣΕΦ

Για την 6η του νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις, υποδέχεται την Μονακό στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός!