Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ο πολυδιάστατος Τάιλερ Ντόρσεϊ

Ο πολυδιάστατος Τάιλερ Ντόρσεϊ
Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 - 13:16

Με εντυπωσιακό τρόπο έχει ξεκινήσει τη φετινή σεζόν ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο οποίος αποτελεί έναν εκ των μπροστάρηδων της «ερυθρόλευκης» επίθεσης. Ο Ντόρσεϊ έχει δέσει πολύ καλά με το σύνολο του Ολυμπιακού και αποτελεί μέχρι στιγμής μια σταθερά στο παιχνίδι του Ολυμπιακού.

Βοηθάει σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού, και όχι μόνο στο σκοράρισμα, και είναι πολύ σημαντικός στην έως τώρα πορεία της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Χθες, κόντρα στην Μονακό, αγωνίστηκε για 25:38’ και είχε 18 πόντους, 7 ριμπάουντ και 4 ασίστ, αποτελώντας τον πρώτο σκόρερ της αναμέτρησης μαζί με τον Ζαν Σαρλ.

Ο Ντόρσεϊ δεν είναι απλά ένας σκόρερ στο φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού… Στα χέρια του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει γίνει ένα πολυεργαλείο. Θα βάλει το κορμί του στην άμυνα, θα κυνηγήσει το ριμπάουντ, θα ψάξει τον ελεύθερο παίκτη και εννοείται πως θα πάρει επιθέσεις στα χέρια του γιατί είναι ίσως ο καλύτερος σκόρερ του ρόστερ.

Το έχει αποδείξει την φετινή σεζόν πως θα κάνει ό,τι χρειαστεί η ομάδα για την νίκη. Δεν είναι παίκτης που θα τραβήξει από… τα μαλλιά για να ανεβάσει τα νούμερα του. Είναι παίκτης – ομάδας και φέτος έχει βρει τον καλύτερο του εαυτό στον Πειραιά. Μετράει μέχρι στιγμής στην Euroleague 13.9 πόντους, 3.1 ριμπάουντ και 2.5 ασίστ σουτάροντας με 42.9% στο τρίποντο.

Διαβάστε επίσης