Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Δήλωσε συμμετοχή στο πρόγραμμα Εθελοντισμού!

ΚΑΕ Ολυμπιακός: Δήλωσε συμμετοχή στο πρόγραμμα Εθελοντισμού!
Σάββατο, 6 Νοεμβρίου 2021 - 16:22

Αγαπάς τον Ολυμπιακό και θέλεις να ζήσεις εκ των έσω τη μαγεία των εντός έδρας αγώνων της ομάδας; Αν ναι, τότε δήλωσε συμμετοχή στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Δες λεπτομέρειες!

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να συμπληρώσουν τα κάτωθι στοιχεία και να τα αποστείλουν από σήμερα (06/11) και εντός πέντε ημερών στο [email protected] με τίτλο «Αίτηση για το Π.Ε. 2021-22».

Ονοματεπώνυμο:

Περιοχή Κατοικίας:

Τηλέφωνο επικοινωνίας – κινητό:

Ημ. γέννησης:

Πότε μπορείς να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου:

Έχεις σταθερό ωράριο απασχόλησης ; Και αν ναι ποιο είναι αυτό;

Για ποιο λόγο θα θέλατε να ενταχθείτε στο πρόγραμμα Εθελοντισμού της ΚΑΕ:

Έχετε προϋπηρεσία στον Εθελοντισμό:

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

  • Να έχεις συμπληρώσει το 18οέτος της ηλικίας σου.
  • Να διαθέτεις πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.
  • Να έχεις ελεύθερο χρόνο.
  • Να τηρείς τον κώδικα καλής συμπεριφοράς.

Κώδικας Καλής Συμπεριφοράς Εθελοντή

Όλοι οι εθελοντές του Προγράμματος Εθελοντισμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός θα πρέπει να συμπεριφέρονται με απόλυτο επαγγελματισμό και ηθικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της απασχόλησης τους. Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να προωθεί αξίες όπως η εντιμότητα, η ανιδιοτελής προσφορά και η αξιοπρέπεια. Για την επιτυχία του Προγράμματος, είναι πολύ σημαντικό όλοι οι εθελοντές να συμφωνούν και να τηρούν πιστά τον παρακάτω Κώδικα Καλής Συμπεριφοράς.

1.Οι εθελοντές πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών και να αποδεικνύεται από ταυτότητα, διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κτλ.

  1. Οι εθελοντές οφείλουν να ακολουθούν τις όποιες οδηγίες σχετικά με την φύση της εργασίας τους και να συμπεριφέρονται έντιμα.
  2. Οι εθελοντές πρέπει να ακολουθούν τις οδηγίες ασφάλειας και να ενεργούν με προσοχή σε κάθε τους εργασία όσον αφορά την προσωπική τους ασφάλεια.
  3. Οι εθελοντές πρέπει να προσέρχονται εγκαίρως στην όποια εκδήλωση συμμετέχουν σύμφωνα με τις οδηγίες που θα τους έχουν δοθεί και να εκτελεί τα όποια καθήκοντα του έχουν ανατεθεί.
  4. Οι εθελοντές πρέπει να είναι ενδεδυμένοι σύμφωνα με τις οδηγίες που τους έχουν δοθεί για την συγκεκριμένη εκδήλωση.
  5. Το κάπνισμα, η κατανάλωση αλκοόλ και άλλων ουσιών απαγορεύονται κατά τη διάρκεια της ενασχόλησης του εθελοντή και σε περίπτωση μη τήρησης αυτού του κανονισμού ο εθελοντής αποδεσμεύεται από τα καθήκοντα του.
  6. Οι εθελοντές απαγορεύεται να ζητούν αυτόγραφα ή να βγάζουν φωτογραφίες με παίκτες του Ολυμπιακού ή άλλες προσωπικότητες που θα συμμετέχουν σε εκδηλώσεις, κατά την χρονική διάρκεια εκτέλεσης των καθηκόντων τους.
  7. Σε όλες τις εκδηλώσεις και ενέργειες της ΚΑΕ Ολυμπιακός που θα υπάρχει συμμετοχή εθελοντών θα πρέπει να τηρείται απόλυτη εχεμύθεια.

9.Παράλληλα θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη προσοχή στη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

10.Οι όποιες εκδηλώσεις προγραμματίζονται από την ΚΑΕ Ολυμπιακός μπορεί να ακυρωθούν ανά πάσα στιγμή κριθεί αναγκαίο.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα εθελοντισμού θα βρείτε εδώ: https://www.olympiacosbc.gr/el/community-el/programma-ethelontismoy.html

ΠΡΟΣΟΧΗ

Με την αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός δεν σημαίνει ότι αυτόματα εξασφαλίζεται και η θέση.

Καθώς δεν είναι εφικτό να επικοινωνήσουμε με όλους, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για τις συνεντεύξεις.

Ευχαριστούμε προκαταβολικά τους φιλάθλους μας για τα αιτήματά τους!

Διαβάστε επίσης