Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ντόρσεϊ εκτός παρκέ: «Ονειρευόμουν αυτό που κάνω τώρα»

Ντόρσεϊ εκτός παρκέ: «Ονειρευόμουν αυτό που κάνω τώρα»
Δευτέρα, 8 Νοεμβρίου 2021 - 16:22

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι από τα βασικά γρανάζια του Θρύλου, στη «μηχανή» του Μπαρτζώκα. Όπως όλοι οι αθλητές, όμως, είναι και άνθρωπος. Και ιδιαιτέρως απλός, εκτός παρκέ. Ο γκαρντ του Θρύλου άνοιξε την καρδιά του στο olympiacosbc.gr, για μη αγωνιστικά θέματα. Δείτε τι ενδιαφέροντα είπε.

- Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

«Συνήθως χαλαρώνω με τη σύντροφό μου. Πηγαίνουμε συχνά για φαγητό. Λατρεύουμε να δοκιμάζουμε διαφορετικά φαγητά, διαφορετικά εστιατόρια. Λατρεύω την παραλία και έχω σταθεί τυχερός γιατί έζησα στο Λος Άντζελες, στο Τελ Αβίβ και τώρα ζω εδώ. Επίσης, ο καιρός είναι απίστευτος!».

- Σε αναγνωρίζουν στον δρόμο; Σε έχει φέρει ποτέ κανείς σε δύσκολη θέση;

«Ναι, μερικές φορές έρχονται και μου μιλούν. Δεν με έχει φέρει ποτέ κανένας σε άβολη θέση. Απολαμβάνω όταν οι άνθρωποι μου δείχνουν αγάπη, παρακολουθούν τα παιχνίδια και έχουν μια καλή κουβέντα να πουν. Είναι σημαντικό για εμένα να είμαι ευγενής με όλους. Συνήθως μου ζητούν μια φωτογραφία και ποτέ δεν λέω όχι. Επίσης, πολλές φορές κάποια παιδιά ή ακόμη και αθλητές του κολεγίου, έρχονται και μου ζητούν συμβουλές του τύπου τι να δουλέψουν περισσότερο στο παιχνίδι τους κτλ».

- Τι ονειρευόσουν όταν ήσουν παιδί; Έχεις πραγματοποιήσει αυτό το όνειρο;

«Ονειρευόμουν αυτό που κάνω τώρα. Πολλά παιδιά το έχουν ονειρευτεί, όμως, τα περισσότερα δεν βρέθηκαν στην ευλογημένη θέση που βρίσκομαι εγώ. Είναι πολύ μικρό το ποσοστό των επαγγελματιών αθλητών».

- Ποιο είναι το μεγαλύτερό σου όνειρο εκτός παρκέ;

«Να αποκτήσω οικογένεια. Να κάνω παιδιά, να έχω τα σκυλιά μου, να ασχοληθώ με επιχειρήσεις».

- Η οικογένειά σου σε στήριξε με όλες της τις δυνάμεις για να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου. Νιώθεις πως τους ‘χρωστάς’ κάτι;

«Δεν νιώθω πως τους χρωστάω, όμως, σίγουρα το κάνω αυτό και για την οικογένειά μου. Παρότι λατρεύω το μπάσκετ, παίζω και για να στηρίξω την οικογένειά μου. Η μαμά μου δεν είχε πάει ποτέ στο Ισραήλ από τότε που ήταν 8 ετών και ο μπαμπάς μου, επίσης δεν είχε την ευκαιρία να γνωρίσει άλλες χώρες. Τώρα ταξιδεύουν τον κόσμο μαζί μου».

- Υποσχέθηκες να μάθεις ελληνικά φέτος. Θα το κάνεις τελικά;

«Ναι. Τώρα που γύρισε από τις ΗΠΑ η κοπέλα μου θα ξεκινήσουμε μαζί τα μαθήματα».

Διαβάστε επίσης