Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εσύ είσαι το αφεντικό, Θρύλε!

Εσύ είσαι το αφεντικό, Θρύλε!
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2021 - 14:22

Δύο παιχνίδια με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ δίνει ο Ολυμπιακός την Κυριακή, πρώτα στο Βόλεϊ Ανδρών για το δεύτερο παιχνίδι στο League Cup και μετά στο Μπάσκετ Ανδρών για το πρωτάθλημα.

Να αλώσει την Θεσσαλονίκη θέλει την Κυριακή ο Ολυμπιακός, στις 18:00, ο οποίος αγωνίζεται κόντρα στον ΠΑΟΚ για το League Cup του βόλεϊ… Μια αναμέτρηση την οποία πρέπει να κερδίσει και να υπενθυμίσει σε όλους ποιος είναι το αφεντικό στο ελληνικό βόλεϊ και ποιος είναι ο… ανύπαρκτος.

Με διπλό στην Θεσσαλονίκη με καθαρό σκορ, ο Θρύλος περνάει στην επόμενη φάση και δίνει γερό… χαστούκι στον ΠΑΟΚ που ονειρεύεται πρωταθλήματα. Πρέπει να γίνει και θα γίνει. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και θα κερδίσει… Και η συνέχεια αναμένεται καυτή.

Στις 20:00 την ίδια μέρα ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο ΣΕΦ τον ΠΑΟΚ. Ο αήττητος, στο ελληνικό πρωτάθλημα, Θρύλος θέλει να διευρύνει το σερί του και αυτή τη φορά στο διάβα του υπάρχει ο δικέφαλος. Ο Ολυμπιακός πρέπει φέτος τέτοια ματς να τα παίρνει ξεκούραστα και να δείχνει ποιος είναι ο κυρίαρχος φέτος. Έχει την καλύτερη ομάδα στη χώρα με… χιλιόμετρα διαφοράς από τον δεύτερο και πρέπει κάθε αγωνιστική να το αποδεικνύει.

Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα «ντέρμπι». Αφού έτσι θέλουν να το λένε… Οπότε η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πρέπει να επαναφέρει τους πάντες στην πραγματικότητα, και θα το κάνει… Όπως κάνει με την παραμικρή ευκαιρία φέτος.

2/2 νίκες πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ και να δείξει ότι είναι κυρίαρχος σε όλα τα σπορ… Όπως έκανε σε ποδόσφαιρο και πόλο… Ή όπως θα κάνει σε όλα τα αθλήματα στο τέλος της σεζόν.

Διαβάστε επίσης