Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Α1 όχι «σωσίβιο», αλλά ευκαιρία για δουλειά!

Η Α1 όχι «σωσίβιο», αλλά ευκαιρία για δουλειά!
Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 - 10:55

ΟΚ, θα έρθουν και ήττες στην Ευρωλίγκα. Η ομάδα πρέπει να γυρνάει στην Α1 για να δουλεύει περισσότερο και να γίνεται καλύτερη. Να μη χρησιμοποιεί τους αγώνες της Stoiximan Basket League για να… στρέφει το ενδιαφέρον μακριά από τις ήττες της, όπως κάνουν άλλοι… Στο μπάσκετ, αλλά και σε άλλα αθλήματα, είναι πάγια τακτική ορισμένων εκ των «απέναντι», ο αποπροσανατολισμός.

Ο Θρύλος δεν έχει ανάγκη τέτοια «έργα». Είναι μια ομάδα σοβαρή, η οποία πάντα αναλάμβανε τις ευθύνες της, όταν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά και έφταιγε η ίδια. Δεν μιλάμε για διαιτητικές «σφαγές» και άλλα τέτοια, τα οποία έχει υποστεί. Μιλάμε καθαρά για κακή αγωνιστική της εικόνα.

Το ίδιο οφείλει να κάνει και τώρα. Έχασε στη Ρωσία, θα έρθουν και τέτοια βράδια. Βράδια κατά τα οποία οι «απέναντι» θα πάρουν… ανάσα και θα αισθανθούν καλύτερα. Αφού δεν κερδίζει το αγαπημένου τους παιδί, βρίσκουν παρηγοριά και πανηγυρίζουν, όταν χάσει κάνα ματς ο Ολυμπιακός. Έτσι είναι…

Ο Ολυμπιακός, όμως, οφείλει τώρα να επιστρέψει στην Α1, όχι για να κρύψει τα προβλήματά του, κάτω από το… χαλάκι. Αλλά για να δουλέψει σκληρά. Ακόμη περισσότερο. Και να τα εξουδετερώσει. Να τα νικήσει. Και να γίνει καλύτερος. Θα πανηγυρίσουμε τη νίκη επί του ΠΑΟΚ, εφόσον έρθει. Θα πανηγυρίσουμε, όμως, ακόμη περισσότερο εάν η ομάδα κάνει καλό ματς, εμφανιστεί όπως πρέπει και βγάλει αντίδραση, απέναντι στον «δικέφαλο» του βορρά, μέσα στο ΣΕΦ. Αυτό είναι το σημαντικό, όχι το να νικάμε στην Α1 για να στρέφεται το ενδιαφέρον εκεί και να ξεχνιέται μια ήττα στην Ευρωλίγκα, όπως κάνουν άλλοι…

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υπέρ του περιβάλλοντος!

Ο Ολυμπιακός υπέρ του περιβάλλοντος!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και τον Δήμο Πειραιά, «τρέχουν» τη φετινή σεζόν ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης και σε θέλουν «σύμμαχό» τους!