Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έισι… προσεχώς

Έισι… προσεχώς
Κυριακή, 14 Νοεμβρίου 2021 - 13:50

Ο Κουίνσι Έισι είναι ήδη, εδώ και λίγες ημέρες, στη χώρα μας. Ο Αμερικανός του Ολυμπιακού δουλεύει ήδη εντατικά και αναμένεται μέχρι το τέλος του μήνα να είναι έτοιμος. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει καλά πως ο Θρύλος έχει ανάγκη την ενίσχυση, την οποία ο Έισι μπορεί να προσφέρει, στη ρακέτα. Και για τον λόγο αυτό παρακολουθεί στενά την πορεία του νέου παίκτη του, ο οποίος έχει μπει ήδη σε ρυθμό.

Ο Έισι έχει να καλύψει χαμένο έδαφος και αυτό είναι δεδομένο. Από πλευράς φυσικής κατάστασης θα είναι όπως πρέπει και αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτησης. Το άλλο κομμάτι, αυτό της προσαρμογής στο παιχνίδι του Ολυμπιακού και η πλήρης και απόλυτη ενσωμάτωσή του, στον τρόπο με τον οποίο η ομάδα δουλεύει στο παρκέ, έγκειται και στη δουλειά την οποία ο ίδιος θα κάνει, αλλά και στο πως θα τον «βάλουν» στο παιχνίδι του Θρύλου, οι συμπαίκτες του.

Ο Έισι αναμένεται να «μπει» για τα καλά, στον κανονικό ρυθμό του Θρύλου, σε περίπου 15-20 μέρες. Οπότε τον αναμένουμε στο τέλος του μήνα, ίσως και λίγο πιο μετά.

Διαβάστε επίσης

Ο Ολυμπιακός υπέρ του περιβάλλοντος!

Ο Ολυμπιακός υπέρ του περιβάλλοντος!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός σε συνεργασία με το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και τον Δήμο Πειραιά, «τρέχουν» τη φετινή σεζόν ένα πρόγραμμα ανακύκλωσης και σε θέλουν «σύμμαχό» τους!