Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Κέρδισε» Λούντζη και ΜακΚίσικ

«Κέρδισε» Λούντζη και ΜακΚίσικ
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2021 - 15:12

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και έδωσε μια μεγάλη ευκαιρία στον Μιχάλη Λούντζη. Εκτός από τον Λούντζη, και ο ΜακΚίσικ πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής και έδειξε και αυτός ότι είναι σε καλή κατάσταση.

Ο Έλληνας γκαρντ του Ολυμπιακού άρπαξε από τα μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε ο προπονητής του και πραγματοποίησε μια καταπληκτική εμφάνιση. Αγωνίστηκε για 13:37’’ και πέτυχε 12 πόντους, έχοντας 2/2 δίποντα, 2/3 τρίποντα και 2/2 βολές, ενώ μοίρασε επίσης και 5 ασίστ. Ο Λούντζης φώναξε «παρών» και έδειξε στον προπονητή του ότι μπορεί να τον υπολογίζει για τη συνέχεια.

Καταπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε επίσης ο Σακίλ ΜακΚίσικ. Ο Αμερικανός γκαρντ – φόργουορντ του Ολυμπιακού αγωνίστηκε για 21:28’’ και πέτυχε 12 πόντους, με 3/4 δίποντα, 2/5 τρίποντα, ενώ είχε και 0/2 βολές. Επίσης μάζεψε ένα ριμπάουντ και μοίρασε 3 ασίστ. Επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και απέδειξε ότι είναι ένας πολύ καλός παίκτης που μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στον Ολυμπιακό και να αποτελέσει μια μεγάλη λύση για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Διαβάστε επίσης