Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει πολύ καλά»

Αταμάν: «Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει πολύ καλά»
Τρίτη, 16 Νοεμβρίου 2021 - 18:24

Με πολύ καλά λόγια μίλησε ο Εργκίν Αταμάν για τον Ολυμπιακό, στις δηλώσεις που έκανε ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στην Κωνσταντινούπολη. Ο Τούρκος προπονητής δήλωσε πως ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν, ενώ έκανε επίσης αναφορά στους Ντόρσεϊ, Φαλ, Βεζένκοβ, Σλούκα και Ουόκαπ.

«Ο Ολυμπιακός έχει πολύ επιδραστικούς παίκτες, όπως τον Τάιλερ Ντόρσεϊ ως σκόρερ, τον Μουσταφά Φαλ ως πύργο κάτω από το καλάθι, τον Σάσα Βεζένκοβ που σουτάρει από την περιφέρεια και δημιουργεί χώρους, αλλά και τους οργανωτές Κώστα Σλούκα και Τόμας Ουόκαπ. Επίσης, ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που βγάζει τον αντίπαλο έξω από το επιθετικό του σύστημα με τις αλλαγές στην άμυνα, ενώ έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη σεζόν.

Είναι ένα ματς που θα πρέπει να κάνουμε το βήμα μπρος και να έχουμε το μάξιμουμ συγκέντρωσης για να παλέψουμε. Θα είναι σημαντικό για εμάς να εκμεταλλευτούμε τον κόσμο μας, που τον θέλουμε ως έκτο παίκτη και όχι ως απλό κοινό. Ο δρόμος της νίκης δεν είναι ποτέ στρωμένος με… ροδοπέταλα. Πετύχαμε όλοι μαζί και θα πετύχουμε ξανά…».

Διαβάστε επίσης