Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εφές-Ολυμπιακός: Απόψε κάνε την αρχή στα διπλά!

Εφές-Ολυμπιακός: Απόψε κάνε την αρχή στα διπλά!
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 - 11:17

Η μεγάλη βραδιά έφτασε! Στις 19:30 στην έδρα της Εφές, ο Θρύλος ψάχνει το πρώτο του διπλό στη φετινή Ευρωλίγκα! ΠΑΜΕ! Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ψάχνει απόψε, σε μία πολύ δύσκολη έδρα, σε ένα πολύ δύσκολο ματς, να βρει τον δρόμο προς την πρώτη του εκτός έδρας νίκη, στη φετινή διοργάνωση, στην οποία έχει ήδη αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, με τις εμφανίσεις του. Αυτό που του λείπει είναι και αυτό ακριβώς: Μία νίκη εκτός έδρας, για να πάρει μπροστά και σε αυτό τον τομέα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξέρει ότι η δυσκολία του αγώνα δεν χρίζει τον Θρύλο φαβορί, αλλά στον Ολυμπιακό αρέσει ο τίτλος του αουτσάιντερ. Του αρέσει να τον διαψεύδει, δείχνοντας τα… δόντια του!

Αυτό θέλει να κάνει και απόψε. Με Κουίνσι Έισι στην αποστολή, αλλά χωρίς Ζαν Σαρλ! Ο Θρύλος δεν έχει το «γαλλικό κλειδί» του, αλλά έχει τον νέο του ψηλό, αν και εκείνος έχει κάνει μόλις… δυόμιση προπονήσεις, με τη νέα του ομάδα. Αν χρειαστεί, ο Μπαρτζώκας θα του δώσει ίσως λίγο χρόνο συμμετοχής, αν και η αλήθεια είναι ότι θα ήθελε να τον βάλει στην καθημερινότητα της ομάδας και στους αγώνες αυτής, με μεγαλύτερη άνεση και όχι με τέτοια πίεση.

Όπως και να ‘χει, ο Θρύλος πηγαίνει απόψε στην Πόλη, στην έδρα της Εφές, για νίκη. Ξεκάθαρα. Και όσο δύσκολο και αν είναι το ματς, η ομάδα του Μπαρτζώκα είναι απόψε εκεί, για να διεκδικήσει το ροζ φύλλο αγώνα!

ΠΑΜΕ!

Διαβάστε επίσης