Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 - 18:29

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming: Ο Ολυμπιακός αναζητά ακόμη το πρώτο φετινό διπλό του στην Ευρωλίγκα αφού και οι τρεις φετινές απώλειες (6-3) ήρθαν μακριά από το ΣΕΦ. Στην πρόσφατη αναμέτρηση με αντίπαλο τη Ζενίτ, στην Αγία Πετρούπολη, οι ερυθρόλευκοι ηττήθηκαν με 84-78, αδυνατώντας να σταματήσουν τα μεγάλα ποσοστά ευστοχία της Ζενίτ σε δίποντα και τρίποντα. Ακολούθησε η αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο ΣΕΦ, για το πρωτάθλημα, εκεί όπου οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησαν με 86-68, πριν ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη «διαβολοβδομάδα» στην Ευρωλίγκα και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που έπεται.

Η Αναντόλου Εφές προσπαθεί να συνέλθει μετά τα πρώτα κάκιστα αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα, φτάνοντας σε νίκη (90-63) στην έδρα της Άλμπα Βερολίνου, στο τελευταίο παιχνίδι. Με ρεκόρ 3-6 στη φετινή διοργάνωση, παραμένει όμως στη μέση της βαθμολογίας.

Οι ερυθρόλευκοι αναχώρησαν για την Πόλη, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μην έχει στη διάθεση του τον Λιβιό Ζαν Σαρλ, ο οποίος έμεινε στην Αθήνα λόγω κάκωσης. Αντίθετα, ο Κουίνσι Έισι που έχει κάνει λίγες προπονήσεις με τους Πειραιώτες, αφού αποκτήθηκε πρόσφατα, συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν στις 19:30 της Τετάρτης, στην Κωνσταντινούπολη.

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Μπαρτζώκας: «Να παίξουμε πάνω από τα στάνταρ μας, για την Εφές!»

Ο κόουτς επεσήμανε ότι η ομάδα του πρέπει να παίξει ακόμη καλύτερο μπάσκετ, για να διεκδικήσει τη νίκη, στην έδρα της Εφές.

Ο έμπειρος τεχνικός των Πειραιωτών δήλωσε αρχικά ότι «δεν συμφωνώ με τον διαχωρισμό εντός κι εκτός έδρας. Απλώς έχει τύχει να παίξουμε με καλές ομάδες που έπαιξαν καλύτερα από εμάς εκτός έδρας. Κάθε παιχνίδι στην Ευρωλίγκα, είτε εντός είτε εκτός, έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας ούτως ή άλλως. Δεν είναι ότι παίζουμε με την Εφές έξω. Είναι ότι παίζουμε με μια ομάδα που έχει ταλέντο, έντεκα ξένους, καλό προπονητή κι είναι οι πρωταθλητές Ευρώπης. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να παίξουμε πολύ καλά, πάνω από τα στάνταρ μας, αν θέλουμε να κερδίσουμε».

Σχετικά με την Εφές ανέφερε: «Είναι μια ομάδα πικ εν ρολ κατά βάση, η πρώτη σε πόντους ανά στην Ευρωλίγκα από τους χειριστές της. Δηλαδή Λάρκιν, Μίτσιτς, Μπομπουά, Σίμον, όσοι τρέχουν τα πικ εν ρολ σκοράρουν πολύ. Και φυσικά παίζουν σημαντικό ρόλο στις νίκες και τις ήττες. Άρα πρέπει να αμυνθούμε καλά εκεί».

Για τον Έισι: «Έχει την εικόνα που περίμενα, είναι πολύ καλός παίκτης, αυτά που είναι μας δώσει, είναι σίγουρο ότι θα μας τα δώσει. Απλά πρέπει να κάνουμε λίγη υπομονή γιατί έχει πολλούς μήνες να παίξει».

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Χασάν Μάρτιν: «Πρέπει να ξεκινήσουμε με δύναμη!»

Ο Ολυμπιακός ρίχνεται ξανά στη μάχη της Ευρωλίγκας, με διαβολοβδομάδα και το πρώτο ματς εκτός, στην έδρα της Εφές! Δύσκολο παιχνίδι στην Τουρκία, όπου ο Ολυμπιακός θα ψάξει το πρώτο του διπλό! Και για αυτό μίλησε ο Χασάν Μάρτιν. Ο ψηλός του Θρύλου εξήγησε τι πρέπει να κάνει η ομάδα, για να πάρει το ματς με την Εφές!

«Είναι πολύ σημαντικό το πως θα ξεκινήσουμε το παιχνίδι. Πρέπει να ξεκινήσουμε με δύναμη, είναι οι αμυνόμενοι πρωταθλητές Ευρώπης. Είναι μια ομάδα με μεγάλη ποιότητα και εμπειρία. Είναι σημαντικό για εμάς να μην έχουμε πολλά λάθη, είτε επιθετικά, είτε αμυντικά», ανέφερε αρχικά ο 26χρονος σέντερ.

Στη συνέχεια εξήγησε: «Δεν πρέπει να τους αφήσουμε να βρουν ρυθμό, ούτε να βρουν καλά κι εύκολα σουτ. Είναι πολύ ισχυροί σε αυτό το κομμάτι, πρέπει να παίξουμε με δύναμη. Να μην παρουσιαστούμε χαλαροί γιατί διαφορετικά αν τους επιτρέψουμε να βρουν ρυθμό, θα είναι δύσκολο βράδυ για εμάς».

ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Live Streaming | Λινκς για το παιχνίδι...

Δείτε εδώ τους κορυφαίους αγώνες σε Live Streaming

* Ισχύουν Όροι & προϋποθέσεις |21+

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Διαβάστε επίσης