Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπαρτζώκας: «Σταματήσαμε να παίζουμε. Πρόκληση με Μακάμπι»

Μπαρτζώκας: «Σταματήσαμε να παίζουμε. Πρόκληση με Μακάμπι»
Τετάρτη, 17 Νοεμβρίου 2021 - 22:10

Η τελευταία περίοδος ήταν καταστροφική και έφερε απογοήτευση στην ομάδα του Ολυμπιακού, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την αναμέτρηση με την Εφές. Ο Έλληνας τεχνικός, έδωσε τα συγχαρητήρια του στην Εφές για την εμφάνιση της, ενώ αναφέρθηκε και στην καλή εμφάνιση του Φαλ.

«Συγχαρητήρια στην Εφές. Έδειξαν συνέπεια για 40 λεπτά. Για 30 λεπτά ελέγχαμε το ματς για αυτό και το σκορ ήταν κλειστό. Η τελευταία περίοδος ήταν καταστροφική. Σταματήσαμε να παίζουμε συγχρόνως άμυνα και επίθεση. Ήμασταν απογοητευμένοι για αυτό και χάσαμε. Το επόμενο παιχνίδι είναι την Παρασκευή με την Μακάμπι. Είναι μία δύσκολη πρόκληση και σε αυτήν επικεντρωνόμαστε».

Σχετικά με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ ανέφερε: «Δεν κρίνω τους παίκτες όταν παίζουν άσχημα ούτε τους δίνω τα εύσημα όταν παίζουν καλά. Ήταν μία κακή νύχτα για τον Τάιλερ, αλλά έχουν υπάρξει και πολύ καλές για αυτόν»

Για τον Φαλ δήλωσε: «Είναι ένα πλάνο που αφορά την άμυνα για εμάς. Η Εφές έχει καλούς δημιουργούς στην περιφέρεια που όταν πασάρουν είναι πολύ δύσκολο. Στην τελευταία περίοδο χάσαμε το μυαλό μας. Ο Φαλ είναι πολύ καλός αμυντικός στην περίμετρο, για 30 λεπτά παίξαμε σωστή άμυνα. Στην 4η περίοδο ήταν μία εντελώς διαφορετική κατάσταση».

Διαβάστε επίσης

Αρνητικό ρεκόρ στην Euroleague

Αρνητικό ρεκόρ στην Euroleague

Οι 3 πόντοι που πέτυχε ο Ολυμπιακός στην τελευταία περίοδο με την Εφές, αποτελούν αρνητικό ρεκόρ για την ομάδα στην Euroleague.